Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία ο Γιώργος Παπαηλιού;

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία ο Γιώργος Παπαηλιού;

Μία εξαιρετικά σημαντική απώλεια μετράει οριστικά και αμετάκλητα το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία, αφού ο Γιώργος Παπαηλιού, όχι μόνο έχει αποχωρήσει από το κόμμα, αλλά φαίνεται πολύ πιθανό να είναι υποψήφιος με τον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές!

p>Ασφαλείς πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr, αναφέρουν ότι ο πρώην πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος βέβαια έχει αποχωρήσει από το συγκεκριμένο κόμμα, εδώ και περίπου δύο έτη, είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση της βουλευτικής υποψηφιότητας, με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία!

Μόνο κάποιοι προσωπικοί λόγοι, μπορεί να αλλάξουν αυτή την απόφασή του. Πάντως, είναι σαφές ότι ο Παπαηλιού ή θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ή δεν θα είναι καθόλου υποψήφιος. Άλλη περίπτωση, δεν φαίνεται να υπάρχει.

Τα σενάρια που τον ήθελαν να συζητά με τη Δημοκρατική Αριστερά, αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αφού καμία επαφή δεν είχε ποτέ με το συγκεκριμένο κόμμα…

Διαβάστε τη σημερινή δημόσια παρέμβασή του, στη διεύθυνση: http://www.kalimera-arkadia.gr/arthra/ta-mnimonia-oi-ekloges-kai-i-prooptiki-gia-to-mellon

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...