Menu
RSS
Τρίτη, 15/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Εκλογές Επιμελητηρίου Αρκαδίας | Στις 21 Οκτωβρίου η καταληκτική προθεσμία πληρωμής της συνδρομής για να ψηφίσετε στις εκλογές

Εκλογές Επιμελητηρίου Αρκαδίας | Στις 21 Οκτωβρίου η καταληκτική προθεσμία πληρωμής της συνδρομής για να ψηφίσετε στις εκλογές

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προκειμένου να ψηφίσουν για τις εκλογές του Επιμελητηρίου, είναι απαραίτητο να καταβληθεί η συνδρομή τους μέχρι τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Η έγκαιρη πληρωμή είναι κρίσιμη για να διασφαλιστεί το δικαίωμά ψήφου.

Ειδικότερα, θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα:

• Τα νομικά πρόσωπα θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει τα ετήσια τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. ως και το προηγούμενο από τις εκλογές έτος, δηλαδή ως και το έτος 2023.

• Τα φυσικά πρόσωπα (ατομικές επιχειρήσεις) ή τα υποκαταστήματα ημεδαπών επιχειρήσεων που η έδρα τους είναι εκτός του νομού Αρκαδίας ή τα νομικά πρόσωπα εγγεγραμμένα στο Μητρώο του Επιμελητηρίου χωρίς υποχρέωση εγγραφής στο Γ.Ε.ΜΗ., θα πρέπει είτε να έχουν εξοφλήσει τα ετήσια τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. ως και το προηγούμενο από τις εκλογές έτος, δηλαδή ως και το έτος 2023  είτε να έχουν εξοφλήσει ή διακανονίσει τις συνδρομές στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για το προηγούμενο από τις εκλογές έτος, δηλαδή για το έτος 2023.

Η εξόφληση των συνδρομών του Επιμελητηρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί:

• α) μέσω της εφαρμογής e-chamber ως τη Δευτέρα 21/10/2024 και ώρα 24:00 ( πατήστε εδώ).

• β) στο ταμείο της υπηρεσίας (μετρητά) ως τις 15:00 της ίδιας ημέρας.

Η εξόφληση των τελών Γ.Ε.ΜΗ. πραγματοποιείται μόνο:

• α) σε Τραπεζικούς Οργανισμούς ή

• β) με τη χρήση e-banking ως τη Δευτέρα 21/10/2024 και ώρα 24:00.

Η εξόφληση των συνδρομών του Γ.Ε.ΜΗ. μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από την ιστοσελίδα https://services.businessportal.gr (Αφού βάλετε τους κωδικούς Γ.Ε.ΜΗ., συνδέεστε στην καρτέλα της επιχείρησης που τηρείται στο Γ.Ε.ΜΗ. Στη συνέχεια, μέσα από την καρτέλα «Πληρωμές/Ετήσιο τέλος Μερίδας», βλέπετε αν έχετε κάποια οφειλή την οποία μπορείτε να την τακτοποιήσετε.)

Επιπλέον:

Να έχετε υποβάλει έντυπα υπόδειξης εκπροσώπων (οπού απαιτείται) για να ψηφίσουν έως το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024, έως τις 15:00.

Για να είστε υποψήφιοι:

Να έχετε υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας έως την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 έως τις 15:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι προθεσμίες είναι καταληκτικές και δεν δοθεί παράταση

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες εδώ, ή επικοινωνήστε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμές μέρες και ώρες: 8 π.μ έως 3 μ.μ στα τηλέφωνα 2710227141-2 εσωτ. 1,2.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...