Menu
RSS
Δευτέρα, 14/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Σήμερα ξημέρωσε μία φωτεινή μέρα για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη"

ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Σήμερα ξημέρωσε μία φωτεινή μέρα για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη"
Σήμερα ξημέρωσε μία φωτεινή μέρα για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Που γεννά νέα ελπίδα και όραμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες και στέλνει ηχηρά το μήνυμα της Αλλαγής.
 
Η συγκινητική συμμετοχή των μελών και φίλων του κόμματος μας, τόσο στον Α', όσο και στον Β' γύρο των εσωκομματικών διαδικασιών, δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο ΠΑΣΟΚ να πετύχει νέα μεγάλα άλματα. Ανοίγει τον δρόμο συγκρότησης ενός ευρέος πλειοψηφικού ρεύματος με αίτημα την κοινωνική δικαιοσύνη και την κοινωνική ευημερία, μέσα από ένα αποτελεσματικό κράτος που λειτουργεί για τον πολίτη με ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και παιδείας και διασφαλίζοντας αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
 
Χθες, έγινε ένα αποφασιστικό βήμα για να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο της συντήρησης. Για να επανανοηματοδοτήσουμε τη σχέση των πολιτών με την πολιτική, δημιουργώντας μία νέα σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους. Για να εκφράσουμε έναν συγκροτημένο, σύγχρονο, ουσιαστικό πολιτικό λόγο. Για να φέρουμε τις παραγωγικές, δημιουργικές δυνάμεις στο επίκεντρο.
Προχωράμε όλοι μαζί.

ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...