Menu
RSS
Τρίτη, 08/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Φαράντος - Νικολόπουλος | Υπόγραψαν για την ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για το αξίωμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Φαράντος - Νικολόπουλος | Υπόγραψαν για την ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για το αξίωμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Φαράντος – Νικολόπουλος: Δήλωση μελών Κεντρικης Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την Αρκαδία και την Πελοπόννησο για τη στήριξη των δημοκρατικών διαδικασιών και της υποψηφιότητας για την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το κόμμα των αγώνων εναντίον των δανειστών, της μάχης απέναντι στην ακροδεξιά, το κόμμα που αντιστάθηκε στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές βρίσκεται σε μια καμπή της μακράς, ένδοξης και γεμάτης αγώνες ιστορίας του.
Στα πλαίσια της αναγκαιότητας που επιβάλλει η συγκυρία, να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες για την διευρυμένη Προοδευτική Παράταξη που θα εκτοπίσει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων και αδιαφορούν για τον άνθρωπο και το περιβάλλον:
Επιδιώκουμε μια καθαρή και ισότιμη πορεία προς το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με την αδιάβλητη τήρηση των διαδικασιών του προσυνεδριακού διαλόγου και των εκλογών. Επιθυμούμε ένα ανοιχτό συνέδριο στη βάση και στην κοινωνία και αντιτιθέμεθα σε οποιαδήποτε τυχόν μεθόδευση εναντίον της αδιαβλητότητας των διαδικασιών και της επιλογής συνέδρων, από όπου και εάν προέρχεται.
Θεωρούμε αναγκαία την ελεύθερη και χωρίς προσχηματικούς ούτε φωτογραφικούς όρους την ανακήρυξη υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου.
Με βάση αυτά, υπογράφουμε για την ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για το αξίωμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διαδικασία με πνεύμα ενότητας, ομόνοιας και ομοψυχίας στη διαδικασία και στους αγώνες για την Ισότητα, τη Δικαιοσύνη και την Πρόοδο για όλους τους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο.
Με δημοκρατικές διαδικασίες η βάση του κόμματος ας αποφασίσει για την εκλογή Προέδρου.
Αθήνα, 05-10-2024
Γεώργιος Φαράντος – Σπύρος Νικολόπουλος
Μέλη Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την Αρκαδία
Μέλη Περιφερειακής Παράταξης Πρώτα η Πελοπόννησος

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...