Menu
RSS
Κυριακή, 29/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης | "Φτιάξτε το δρόμο προς τη Μονή Γοργοεπηκόου - Ανήθικη πρακτική η «κλοπή ψήφου με υποσχέσεις»"

Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης | "Φτιάξτε το δρόμο προς τη Μονή Γοργοεπηκόου - Ανήθικη πρακτική η «κλοπή ψήφου με υποσχέσεις»"
"ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ & ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ" .
Είναι απογοητευτικό όταν οι πολιτικοί δίνουν προεκλογικές υποσχέσεις που δεν τηρούν.
Αυτό το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο και παρατηρείται συνεχώς στη χώρα που ζούμε .
Οι πολιτικοί συχνά υπόσχονται πράγματα για να κερδίσουν ψήφους, αλλά όταν έρθει η ώρα να υλοποιήσουν αυτές τις υποσχέσεις, αλλάζουν προτεραιότητες.
Οι πολίτες συχνά αισθάνονται προδομένοι όταν οι υποσχέσεις δεν τηρούνται, κάτι που έχει οδηγήσει σε απογοήτευση και απώλεια εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα.
Μια υπόσχεση που παραμένει ανεκπλήρωτη τα τελευταία 10 χρόνια είναι κα αυτή της κατασκευής δρόμου για την ευκολότερη πρόσβαση στην Μονή της Υπεραγίας Θεοτόκου Γοργοεπηκόου Νεστάνης
Ένα σπουδαίο έργο που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της Νεστάνης δεδομένου ότι. ένα μοναστήρι χιλίων χρόνων κόσμημα για την Νεστάνη και όχι μόνο , ένας δρόμος δεν ολοκληρώνεται για λίγα μόλις μέτρα και ταλαιπωρούνται όλοι οι προσκυνητές .
Μια δικαιολογημένη για τα τουλάχιστον τελευταία 5 χρόνια απαίτηση (παράκληση) προς όλους τους φορείς και συγκεκριμένα της Περιφέρειας Πελοποννήσου , από τον Ηγούμενο της Μονής πατέρα Νεκτάριο και γενικότερα από όλους τους κατοίκους της Νεστάνης
Είναι και αυτό μια από τις υποσχέσεις των πολιτικών που διαχρονικά παραμένει ανεκπλήρωτη.
Η «κλοπή ψήφου με υποσχέσεις» πολιτικών και κόμματων που υπόσχονται διάφορα οφέλη ή προνόμια στους ψηφοφόρους με σκοπό να κερδίσουν την ψήφο τους. είναι μια κοινή πρακτική που θεωρείται ανήθικη.
Οι ψηφοφόροι ελπίζω να κάνουν τις επιλογές τους όταν η στιγμή θα έρθει & πάλι με βάση τις πραγματικές πολιτικές , το ιστορικό και την προσφορά των υποψηφίων, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις υποσχέσεις που μπορεί να μην υλοποιηθούν ποτέ.
Οι άνθρωποι που δίνουν τον λόγο τους και δεν τον κρατούν, είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι, προκαλούν μεγάλη απογοήτευση στους γύρω τους.

Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...