Menu
RSS
Τρίτη, 17/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά σε ΕΕΕΕΚ Μαντινείας, 9ο Δημοτικό και Ειδικό Δημοτικό Τρίπολης (εικόνες)

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά σε ΕΕΕΕΚ Μαντινείας, 9ο Δημοτικό και Ειδικό Δημοτικό Τρίπολης (εικόνες)
Σήμερα , Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής και η διοικητική υπάλληλος του Παραρτήματος Πελοποννήσου της ΕΣΑμεΑ κα Μαίρη Σίδερη, παρευρέθηκαν στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, του ΕΕΕΕΚ Μαντινείας, του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης καθώς και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, κατόπιν προσκλήσεως των διευθυντών και του εκπαιδευτικού προσωπικού των σχολικών μονάδων.
Ευχόμαστε στους μαθητές τόσο του ΕΕΕΕΚ Μαντινείας, του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης καθώς και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, όσο και όλης της Ελλάδας να έχουν μία φωτεινή και δημιουργική χρονιά με υγεία και δύναμη.
Ευχόμαστε δύναμη και υγεία στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς όλων των μαθητών, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο σπουδαίο έργο που έχουν να επιτελέσουν αυτή τη νέα χρονιά.
Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου δηλώνει παρούσα και αρωγός σε οποιαδήποτε ενέργεια και σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...