Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννακοπούλου από την Τρίπολη: “Να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ η μεγάλη δύναμη της Σοσιαλδημοκρατίας και των βαθιών μεταρρυθμίσεων”

Γιαννακοπούλου από την Τρίπολη: “Να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ η μεγάλη δύναμη της Σοσιαλδημοκρατίας και των βαθιών μεταρρυθμίσεων”

Στην Αρκαδία βρέθηκε η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου, στα πλαίσια των περιοδειών σε όλη την Ελλάδα, όπου έτυχε τεράστιας αποδοχής και αγάπης από τους πολίτες.

Η κα Γιαννακοπούλου είχε την ευκαιρία να συναντήσει των Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Χρ. Λαμπρόπουλο και τον Δήμαρχο Τριπόλεως κ. Κ. Τζιούμη. Ενημερώθηκε για ζητήματα που απασχολούν τόσο τον Δήμο, όσο και την Περιφερειακή Ενότητα γενικότερα, ενώ αργότερα επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση και τον Πυροσβεστικό Σταθμό, όπου για ακόμα μια φορά οι εκπρόσωποι και η διοίκηση των σωμάτων ασφαλείας της περιοχής, της τόνισαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λόγω της υποστελέχωσης των υπηρεσιών τους και τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Στη συνέχεια η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, περιόδευσε στην λαϊκή αγορά, όπου συζήτησε με πολίτες και επαγγελματίες και έγινε δέκτης των προβληματισμών τους για τις αυξήσεις των προϊόντων, που εξανεμίζουν το οικογενειακό εισόδημα, αλλά και της ανησυχίας τους για την εγκατάλειψη που παρουσιάζουν οι κρατικές δομές στην περιοχή.

Η κα. Γιαννακοπούλου ,το μεσημέρι συναντήθηκε με φίλους και μέλη του κόμματος, όπου έγινε δεκτή σε κλίμα μεγάλης αποδοχής και στήριξης. Κατά τη συνάντηση, η κα. Γιαννακοπούλου είχε την ευκαιρία να αναλύσει τις θέσεις για το μέλλον του κόμματος. Χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση της η κα. Γιαννακοπούλου ανέφερε ότι:

«Είναι χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα στην Τρίπολη  και είχα τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με τους πολίτες της περιοχής, ν’ ακούσω τα προβλήματα και τις σκέψεις τους. Όπως σε κάθε γωνιά  της Ελλάδας, που έχω επισκεφθεί μέχρι τώρα, έτσι και εδώ στην Τρίπολη, βλέπω το ενδιαφέρον του κόσμου για τις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέου Προέδρου.»

Και συνέχισε επισημαίνοντας ότι: «Το βρίσκω λογικό και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο, καθώς καθημερινά οι πολίτες γίνονται μάρτυρες της αδυναμία της Κυβέρνησης της Ν.Δ να διαχειριστεί τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τη μεταρρυθμιστική αδράνεια, που επιδεικνύει. Παράλληλα, όλοι βλέπουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ , δεν μπορεί να επιτελέσει τον θεσμικό του ρόλο καθώς έχει περιέλθει σε μια διαρκή εσωστρέφεια.

Το μόνο κόμμα που μπορεί να δείξει ότι υπάρχει άλλος δρόμος, το μόνο κόμμα που μπορεί να φέρει ξανά την ελπίδα στους πολίτες είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση με την οποία πρέπει να αναμετρηθούμε. Αυτή είναι η μεγάλη μας ευκαιρία για να αλλάξουμε για μια ακόμη φορά τον πολιτικό χάρτη, να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ και πάλι την εναλλακτική κυβερνητική επιλογή. 

Αυτό ακριβώς κρίνεται στις επικείμενες εκλογές μας, που αποδεικνύεται πόσο απαραίτητες  ήταν ώστε να συζητηθούν όλα όσα μας κρατούσαν στάσιμους και να επιδιώξουμε μια νέα αρχή και να ανοίξουμε τα φτερά μας ως κόμμα πρωταγωνιστής, ως κόμμα εξουσίας.

Θα επηρεάσει τον προσανατολισμό του, την πορεία του με καθαρές θέσεις και επιλογές, την νέα ορμή του και μια νέα σχέση με την κοινωνία , την διαμόρφωση φυσιογνωμίας κόμματος εξουσίας και όχι μίας δύναμης διαμαρτυρίας. Θα επηρεάσει επομένως την δυναμική του, τα ποσοστά του, τους συνολικούς πολιτικούς συσχετισμούς. Βρισκόμαστε ίσως στην πιο  κρίσιμη εκλογή Προέδρου, αφού το πολιτικό κλίμα μας προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία .

Γι’ αυτό κατέθεσα την υποψηφιότητά μου.

Γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να συμβάλω σ΄ αυτή την κατεύθυνση. Καλώ τους  όλους τους Αρκάδες, όπως  και όλους τους Έλληνες που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές, σπάζοντας μηχανισμούς και συστήματα και παίρνοντας το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. Να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου. Γνωρίζοντας ότι ήμουν πάντα εδώ, με μαχητικότητα, άποψη και προσφορά. Γνωρίζοντας ότι δεν ήμουν ποτέ αγαπημένη ομάδων, μηχανισμών, συστημάτων εξουσίας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ,  ότι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κίνημα, ένα ρεύμα ορμής, ελπίδας και αλλαγής, νέας πορείας. Γιατί, πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί είναι η μεγάλη δύναμη της σοσιαλδημοκρατίας και των βαθιών μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος,  όπως ήταν πάντα μέχρι να πληγεί από τον τυχοδιωκτισμό και τον λαϊκισμό της προηγούμενης δεκαετίας .

 Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

 Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την χώρα!»

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...