Menu
RSS
Παρασκευή, 13/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μουσικές πινελιές από το 2ο Φεστιβάλ Τέχνης στην Καρύταινα! (εικόνες - βίντεο)

Μουσικές πινελιές από το 2ο Φεστιβάλ Τέχνης στην Καρύταινα! (εικόνες - βίντεο)
 
Ευχαριστούμε θερμά το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας- τον διευθυντή κο. Στάθη Γυφτάκη και τον δάσκαλο κιθάρας καθώς και καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, Κο. Αντώνη Κουφουδάκη- για τη συνεργασία που είχαμε με τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ ταλαντούχων κιθαριστών του ωδείου: Άκη Σιψά, Κωνσταντίνα Μαλαπάνη, Ιάσονα Γεωργόπουλο, Έλενα Στεφανέα, Γιώργο Αντωνάκο, Αριάδνη Γεωργοπούλου, τον Αρίωνα Γυφτάκη στο πιάνο και τη Σοφία Μπράιλα σε τραγούδι/φωνητικά, τον Μεγαλοπολίτη τραγουδοποιό Κωνσταντίνο Τσελά,τα νεαρά παιδιά της Καρύταινας που έφτιαξαν ορχήστρα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους (Βασίλη Κοτέλο, Θανάση Στράγκα με το μπουζούκι τους, Μαρία Ειρήνη Ηλιοπούλου, Νίκο Σπυρακόπουλο,Δήμητρα Στράγκα, Νεφέλη Μαρκούση, με την υπέροχη φωνή τους), τον ακορντεονίστα Παναγιώτη Μαρκόπουλο, τον κιθαρίστα Γιώργο Μαρκόπουλο, τη Λίλα Παναγουλοπούλου με την κιθάρα της ,τον Στάθη Αναγνώστου με το ακορντεόν του και τη Φανή Μαλλιαρίτση με τη μελωδική φωνή της.
Ένα μεγάλο μπράβο και πολλές ευχαριστίες ανήκουν και στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης, ο οποίος έχει διαμορφώσει τα πολιτιστικά δρώμενα της Αρκαδίας εδώ και 60 χρόνια!!!!!
Σε συνεργασία με τον σύλλογο μας (Κοινόν Καρυτινών), πραγματοποιήθηκε μια μουσική βραδιά με τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο αφιερωμένα στην πανσέληνο του Αυγούστου!
Κάτω από το φως του φεγγαριού, σε μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα καλλιτέχνες και κοινό τραγούδησαν μαζί κι αφέθηκαν στις μελωδίες και τους ταλαντούχους μουσικούς!
Συγκεκριμένα,στο πιάνο ήταν η Αμαλία Γούλα, καθηγήτρια πιάνου και μαέστρος της χορωδίας Τρίπολης, στο ακορντεόν ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος, στην κιθάρα ο Γιώργος Μαρκόπουλος,στο μπουζούκι ο Διονύσης Μάτσικας και στο τραγούδι ο πολυτάλαντος γιατρός Παναγιώτης Παπαντωνίου, πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης. Με αυτό το ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Τέχνης στην Καρύταινα!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...