Menu
RSS
Δευτέρα, 30/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Σταδίου Τεγέας "Η Ενότητα" | Ευχαριστήριο για την επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία! (εικόνες)

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Σταδίου Τεγέας "Η Ενότητα" | Ευχαριστήριο για την επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία! (εικόνες)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Σταδίου Τεγέας "Η ΕΝΟΤΗΤΑ " ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους και γνωστούς που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία και λήψη δείγματος μυελού των οστών ,για τα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου στο Γεωργούλειο Ιατρείο Σταδίου,την 17η Αυγούστου 2024 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ και την Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσήλθαν με προθυμία και αγάπη για να δώσουν αίμα προσφέροντας ζωή..!! Επίσης Ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν και δεν κατάφεραν για ιατρικούς λόγους να δώσουν αίμα.
Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ και το Νοσοκομείο Παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ καθώς και το προσωπικό του Γεωργούλειου Ιατρείου που τήρησαν αυστηρά όλους τους Υγειονομικούς Κανονισμούς για την προστασία των Αιμοδοτών κατά την διενέργεια της αιμοδοσίας.!!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Γεωργούλειο Ιατρείο που μας διέθεσε τους χώρους για την πραγματοποίηση αυτής της εθελοντικής δράσης..λόγω αδυναμίας χρήσης των χώρων του Συλλόγου μας, λόγω της εκεί προσωρινής στέγασης του ΚΕΠ και του Γραφείου του Δήμου.
Επίσης ευχαριστούμε τα καταστήματα: ΛΥΣΗ ΜΑΡΚΕΤ-Γαλανοπούλου, Πλατανίτης, Κούμαρης και το εστιατόριο ΣΚΙΡΙΤΗΣ (Μπένος Γ. & Σια) για την προσφορά εδεσμάτων καθώς και τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για την προσφορά των γλυκών.
Ευχή ολων μας να συνεχιστούν παρόμοιες επιτυχημένες εθελοντικές δράσεις γιατί το αίμα είναι πολύτιμο…!!!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...