Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ουρανία Αναγνωστοπούλου - Απάντηση στην ΠΟΕ: "Ουδέποτε στη ζωή μου υπήρξα "μαϊντανός". Αφήνω το ρόλο σε άλλους"

Ουρανία Αναγνωστοπούλου - Απάντηση στην ΠΟΕ: "Ουδέποτε στη ζωή μου υπήρξα "μαϊντανός". Αφήνω το ρόλο σε άλλους"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΕΛΛΑΔΟΣ
 
Κύριε Πρόεδρε,
 
Λυπούμαι βαθύτατα για την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και, με την οποία  
 ζητεί τον λόγο γιατί κάλεσαν εμένα και όχι εσάς σε συνομιλία πρωινής εκπομπής στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης. Ουδέποτε εγώ ζήτησα να προσκληθώ στο σταθμό και να μιλήσω. Η αλήθεια είναι ότι δημοσιογράφος του σταθμού μου τηλεφώνησε και με κάλεσε να βρίσκομαι στο σταθμό τη Δευτέρα, προκειμένου να συμμετάσχω σε πρωινή εκπομπή ως Πρόεδρος της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής και ως μέλος της Διοίκησης του Παγκόσμιου Παναρκαδικού Συμβουλίου . Επιπλέον μου παρακάλεσε να ενημερώσω, για να παραστούν στην εκπομπή ,την κ. Βουρνά, Πρόεδρο του Παγκόσμιου Παναρκαδικού Συμβουλίου και τον κ.Σουρούνη, Γεν. Γραμματέα του Παγκόσμιου Παναρκαδικού Συμβουλίου.
   Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ανακοίνωση αφορούν σε καταγγελία της μη πρόσκλησής σας στην εκπομπή αλλά με αυτό δεν έχω, σε καμμιά περίπτωση, σχέση εγώ. Προσωπικά,ουδέποτε στη ζωή μου υπήρξα " μαϊντανός " και δεν θα γινόμουν ποτέ. Αφήνω αυτό το ρόλο σε άλλους. Εγώ βγαίνω να μιλήσω όταν με προσκαλούν και όταν έχω κάτι να πω. Στην προκειμένη περίπτωση, λοιπόν, προσκλήθηκα να μιλήσω για τα συμπεράσματα του συνεδρίου, όπως και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στη συζήτηση και δεν υποσκέλισα κανένα. 
   Πράγματι είμαι Πρόεδρος του ιστορικού και μοναδικού στην Ελλάδα συλλόγου Τριπολιτών εκτός Τρίπολης, της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής και φιλοξενήθηκα γι'αυτό , μετά από πρόσκληση, στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης. Επαναλαμβάνω ότι ουδέποτε το ζήτησα. Αλλά, ενημερώνω και ότι δεν θα πάρω άδεια από κανέναν, ούτε θα επιτρέψω σε κανέναν να μου υποδείξει πού θα πάω και τι θα πω. Κινούμαι πάντοτε θεσμικά, σεβόμενη ανθρώπους που εκπροσωπώ.
    Αναρωτιέμαι, μάλιστα, γιατί ενοχληθήκατε. Ουδέποτε είπα ότι είμαι Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Εσείς είστε Πρόεδρος και εσείς πρέπει ίσως να αναρωτηθείτε γιατί προσκαλούν εμένα να μιλήσω και όχι εσάς. Σε καμμιά περίπτωση δεν σας υποσκέλισα και δεν θα σας υποσκελίσω και δεν θα πάρω τη θέση σας, την οποία άλλωστε, και δεν διεκδίκησα στις εκλογές της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος,στις οποίες εκλεχθήκατε.
Δεν ανέχομαι, όμως, όσον αφορά στο πρόσωπό μου, συμπεριφορές του τύπου της ανακοίνωσης από κανέναν απολύτως.
  Όπου με καλούν και έχω να συνεισφέρω με τον θεσμικό μου ρόλο ως Πρόεδρος της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής θα το κάνω και θα αναφέρομαι στο συμβούλιο της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής.
   Επαναλαμβάνω, λοιπόν, ότι αυτά είναι τα δεδομένα της πρόσκλησής μου σε εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης. Ό,τι άλλο διακινείται σχετικά με εμένα αποτελεί αποκύημα ενθουσιώδους φαντασίας. Και ανακοινώσεις, σαν αυτήν , που εκδόθηκε, κατά την άποψή μου, εκθέτουν, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου.
 
Ουρανία Αναγνωστοπούλου
 
Πρόεδρος της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής
 
Αντιπρόεδρος Μαντινείας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος
 
Μέλος της Διοίκησης του Παγκόσμιου Παναρκαδικού Συμβουλίου – Ένωσης Ομοσπονδιών 2024

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...