Menu
RSS
Τετάρτη, 18/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον Αύγουστο οι συναυλίες με Δημήτρη Μυστακίδη, Ματούλα Ζαμάνη και Βιολέτα Ίκαρη στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας!

Τον Αύγουστο οι συναυλίες με Δημήτρη Μυστακίδη, Ματούλα Ζαμάνη και Βιολέτα Ίκαρη στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας!

Τον Αύγουστο, στο Δημοτικό Γήπεδο του Άγιου Ανδρέα Κυνουρίας, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με τους Δημήτρη Μυστακίδη, Ματούλα Ζαμάνη και Βιολέτα Ίκαρη. Οι εκδηλώσεις αυτές υπόσχονται να προσφέρουν αξέχαστες μουσικές εμπειρίες, συνδυάζοντας την μαγεία του καλοκαιριού με την υπέροχη μουσική των καλλιτεχνών αυτών.

 

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, γνωστός για την εξαιρετική του δεξιοτεχνία στη λαϊκή κιθάρα και τη συμβολή του στη διάδοση της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής, θα μαγέψει το κοινό με το μοναδικό του ύφος και την αφοσίωση του στη μουσική παράδοση. Μαζί θα είναι και οι Banda Entopica.  On Line Εισιτήρια ΕΔΩ! 

 

Η Ματούλα Ζαμάνη, με τη χαρακτηριστική φωνή της και την εκρηκτική της παρουσία στη σκηνή, θα φέρει ένα δυναμικό και γεμάτο συναίσθημα πρόγραμμα, γεφυρώνοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο. On Line Εισιτήρια ΕΔΩ!

 

Η Βιολέτα Ίκαρη, με τη ζεστή και αυθεντική της φωνή, θα ταξιδέψει το κοινό με μελωδίες που αποπνέουν νοσταλγία και γνήσια ελληνική ψυχή. Μαζί θα είναι και το «Γκιντίκι» όπου είναι ένα μουσικό σχήμα που ξεκίνησε να παίζει και να «πειραματίζεται» με την παραδοσιακή μουσική το 2015. On Line Εισιτήρια ΕΔΩ!

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτές τις μοναδικές συναυλίες σε ένα πανέμορφο καλοκαιρινό σκηνικό, στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας, και να ζήσετε από κοντά την μαγεία της ζωντανής μουσικής από τρεις εξαιρετικούς καλλιτέχνες.

 

Κλείσε το δικό σου εισιτήριο εύκολα on line για:

Δημήτρη Μυστακίδη ΕΔΩ!

Ματούλα Ζαμάνη ΕΔΩ!

Βιολέτα Ίκαρη ΕΔΩ!

 

Επίσης, εισιτήρια είναι διαθέσιμα και στην είσοδο των συναυλιών.

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944.809502

450560172 2743476979145018 7565668347582159221 n

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...