Menu
RSS
Πέμπτη, 04/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΕΒΙΠΕΤ: "Σταύρο Δέμο καλό ταξίδι, θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη"

ΣΕΒΙΠΕΤ: "Σταύρο Δέμο καλό ταξίδι, θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη"

Με το άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του Προέδρου και Ιδρυτή της φαρμακοβιομηχανίας DEMO Σταύρου Δέμου το Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΕΤ συνεδρίασε εκτάκτως (1/7/2024) και αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει δημόσια τη βαθιά του θλίψη γι αυτή τη μεγάλη απώλεια, Στη συλλυπητήρια επιστολή της Διοίκησης του ΣΕΒΙΠΕΤ που υπογράφουν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Τότσης και η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Σύριου - Παρασκευοπούλου αναφέρονται τα εξής:

"Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει πίσω του ο μεγάλος  Αρκάς επιχειρηματίας Σταύρος Δέμος. Ένας άνθρωπος που με έργα απέδειξε την αγάπη του για τον τόπο. Ένας ευφυής επιχειρηματίας που διέγραψε μια λαμπρή πορεία στο χώρο του φαρμάκου. Ένας οικογενειάρχης που υπήρξε πρότυπο για τις αρχές και τις αξίες του. Εμείς τολμάμε να πούμε ότι χάσαμε ένα μεγάλο και σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της ΒΙΠΕ Τρίπολης.
Μέσα από την καρδιά μας στέλνουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ευχόμαστε στο Σταύρο Δέμο να αναπαυθεί εν ειρήνη, Στην οικογένειά του ευχόμαστε ακόμα να συνεχίσει αυτό το μεγάλο έργο που ξεκίνησε ο Σταύρος Δέμος στην Τρίπολη, ένα έργο που δίνει πνοή όχι μόνο στη ΒΙΠΕ Τριπολης αλλά σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Σταύρο Δέμο θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, Καλό ταξίδι"
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΟΤΣΗΣ
 
Η ΓΕΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΡΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...