Menu
RSS
Πέμπτη, 04/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σταθερός εταίρος θεσμικών συνεργειών που ενισχύουν την οικονομία και την επιχειρηματικότητα το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Σταθερός εταίρος θεσμικών συνεργειών που ενισχύουν την οικονομία και την επιχειρηματικότητα το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Τρίπολη ετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι γεμάτο με κορυφαίες εκδηλώσεις που θα συμβάλουν στην πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη. Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, οι φορείς – συνδιοργανωτές παρουσίασαν τρεις μεγάλες εκδηλώσεις: την «Έκθεση Βιβλίου» από 28 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου, τις «Λευκές Νύχτες», 28 και 29 Αυγούστου και το «Tripolis Street Food Festival» από 30 Αυγούστου έως και 1η Σεπτεμβρίου.

Στη διάρκεια της συνέντευξης όλοι τόνισαν τη σημασία της συνεργασίας και της σύμπραξης όλων των τοπικών φορέων για την επιτυχία αυτών των δράσεων, που στόχο έχουν να αναδείξουν την Τρίπολη ως προορισμό πολιτισμού, γαστρονομίας και να ενισχύσουν την τοπική οικονομία ενώ έκαναν ανοιχτό κάλεσμα όλους στους πολίτες και επισκέπτες της περιοχής να παρευρεθούν και να απολαύσουν τις εκδηλώσεις.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Γιάννης Τρουπής, ανοίγοντας τη συνέντευξη Τύπου, ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την παρουσία τους και την άρτια συνεργασία που έχουν για τις δράσεις αυτές. Επιπλέον αναφέρθηκε στην απόφαση των συνδιοργανωτών για τις Λευκές Νύχτες και Tripolis Street Food Festival, ώστε οι δύο αυτές πρωτοβουλίες να αποτελέσουν ένα πενθήμερο δράσεων που θα προσελκύσουν πλήθος κόσμου. Εξέφρασε δε την ικανοποίησή του που το «Tripolis Street Food Festival» περιλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Τρίπολης, αποδεικνύοντας ότι η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, πλαισιωμένη από τις συνέργειες των φορέων, καθιερώθηκε ως ένας επιτυχημένος και βασικός θεσμός.

Για την ενεργή στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος Μανδρώνης σημειώνοντας πως και φέτος η Τρίπολη θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα προσελκύσει κόσμο από όλη την Πελοπόννησο, ενισχύοντας την τουριστική κίνηση και την τοπική αγορά.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κα. Ελένη Καρούντζου, τόνισε ότι ο Δήμος Τρίπολης είναι πάντοτε αρωγός σε όλους στους φορείς του Δήμου, τονίζοντας τη συνδιοργάνωση και συνεργασία που έχει με το Επιμελητήριο Αρκαδίας για το “Tripolis Street Food Festival” και όχι μόνο.  Επισήμανε δε, ότι όλες οι συνδιοργανώσεις και δράσεις του Δήμου προσβλέπουν στην εξωστρέφεια της περιοχής μας. 

Για τη σημασία της συνεργασίας στην επιτυχία των εκδηλώσεων αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Θέμης Ζούζουλας ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ο κ. Παρασκευάς Κατσικερός εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Καφεστιατόρων Αρκαδίας έκανε μια αναδρομή στις προηγούμενες διοργανώσεις του «Tripolis Street Food Festival», επισημαίνοντας ότι το Επιμελητήριο έχει πετύχει να διοργανώσει μια άψογη εκδήλωση, όπου προβάλλονται και τοπικά προϊόντα.

Τέλος, ο εκπρόσωπος Συνδέσμου Ζαχαροπλαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Αρκαδίας κ. Γιάννης  Σταματόπουλος ευχαρίστησε όλους για την άψογη συνεργασία και ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκδηλώσεις.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...