Εργασίες ΔΕΔΔΗΕ στο Μαίναλο | Ανησυχία στην περιοχή - Αντιπυρικές ζώνες ή κάτι άλλο; - Έκτακτη συνάντηση στη Βυτίνα (vd)

Έκτακτη συγκέντρωση θα γίνει σήμερα στο Πανταζοπουλειο της Βυτίνας στις 20:00 για να συζητηθεί το θέμα που προέκυψε με την αποψίλωση μεγάλου μέρους του Μαινάλου από τον ΔΕΔΔΗΕ.
Την ίδια ώρα το Explore Mainalo αναφέρει ...
S O S M Α Ι Ν Α Λ Ο
Εργασίες-Υλοτομιές της ΔΕΔΔΗΕ στο Μαίναλο για αντιπυρική ζώνη και καλά!
Τα μελλοντικά σχέδια για εγκατάσταση αιολικών μάλλον ξεκίνησαν στην καρδιά του Δυτικού Μαινάλου!
Ενώ, ο Ιωάννης Λαγός του Menalon Trail, έγραψε ... "Επείγον. Μόλις λάβαμε από εθελοντή του Menalon Trail το παρακάτω σημερινό (6 Ιουνίου 2024) βίντεο από έργα του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Ελάτη Μαινάλου. Επικοινωνήσαμε με το Δασαρχείο Βυτίνας και μας είπαν πως είναι ενημερωμένο, "καθαρίζουν" τα πάντα, έλατα κλπ κατά μήκος του δικτύου κάνοντας ζώνη 30 μέτρων μέσα στο δάσος.
Στο σημείο που ισοπεδωνουν δεν έχει κατατεθεί αίτηση για Α/Γ εξ όσων γνωρίζουμε. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.
Παρακαλούνται οι κκ δημοσιογράφοι και οι τοπικές αρχές να ενημερωθούν άμεσα και να μας ενημερώσουν. Σημειωτέον πως στο Μαίναλον απαγορεύεται η υλοτόμηση να γίνεται με μηχανήματα αλλά παραδοσιακά με ζώα για να προστατευθεί το δάσος.!"
Σχετικά Άρθρα
- Νέα ένταση για τα έργα στο κολυμβητήριο Τρίπολης | Κατσίρης: "Είναι στον αέρα" - "Το έργο θα προχωρήσει και θα τελειώσει κανονικά"
- Ομόφωνα αρνητική γνωμοδότηση για το μικρό υδροηλεκτρικό έργο στην περιοχή του Λεβιδίου
- Ανάπλαση πλατείας Αγίου Βασιλείου | Εγκρίθηκε η 8η παράταση
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης: "Δώστε 13ο και 14ο μισθό σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους"
- "10 λόγοι για να ξεσηκωθείς πριν και μετά τα Τέμπη"
1 σχόλιο
-
Καινούργια πίστα προσγειώσεις για ουφο κάνουν.Ξυπνηστε