Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Απάντηση Τζιούμη στην οργάνωση "Save a Greek Stray": "Μας αδικεί η ανάρτηση. Μηδενίζει μια τεράστια προσπάθεια. Το καταφύγιο είναι ανοιχτό σε όλους"

Απάντηση Τζιούμη στην οργάνωση "Save a Greek Stray": "Μας αδικεί η ανάρτηση. Μηδενίζει μια τεράστια προσπάθεια. Το καταφύγιο είναι ανοιχτό σε όλους"

Με αφορή την ανάρτηση και την κριτική της φιλοζωικής οργάνωσης Save a Greek Stray για ζώα που δεν ταίζονται στο δημοιτκό καταφύγιο της Τρίπολης, ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, έδωσε απάντηση μέσα από το live που είχε στο facebook.

Αυτό που υπογράμισε είναι ότι ο δήμος έχει καταφέρει να κατασκευάσει ένα σύγχρονο καταφύγιο και ότι ελάχιστοι δήμοι έχουν τέτοιες εγκαταστάσεις με εξοπλισμένο πλήρως κτηνιατρείο.

Επιπλέον, ανάφερε ότι έχει προσληφθεί μία κτηνίατρος και άλλα δύο άτομα που φορντίζουν τα ζώα.

"Όταν κάνει κάποιος όλα αυτά, θα ήταν παράλογο να μην ταΐζει τα ζώα. Η ανάρτηση δεν αποτυπώνει την εικόνα που υπάρχει στο δημοτικό καταφύγιο. Το καταφύγιο είναι ανοιχτό στους πολίτες, μπορούν να το επισκέπτονται Τετάρτη και Σάββατο. Το έχουν ήδη επισκεφθεί σχολεία, πολίτες, ΜΜΕ. Είναι λογικό ότι όλα τα ζώα που είναι στο καταφύγιο, δεν μπορούν να έχουν το ίδιο βάρος. Κάποια ζώα μπορεί να έχουν κάποια ασθένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ταΐζονται τα ζώα. Είναι άδικο να μηδενίζεται η προσπάθεια. Εμείς λέμε να πάει όποιος θέλει να δει ποια είναι η κατάσταση των ζώων. Λειτουργεί το σάιτ του καταφυγίου και έχουν ξεκινήσει υιοθεσίες.»

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλήθεια βγαίνετε

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξήλωσε όλη την ομαδούλα από την Νεστάνη που εχεις βάλει εκεί μέσα και τους χρυσοπληρώνουμε. Μετά τα λέμε. Να επιτρέψεις την είσοδο σε όλους. Όχι μόνο στις γνωστές κυρίες που μόνο για να σε καλύπτουν είναι.

  • Ντροπή σας!!!
    Ντροπή σας!!! Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια προσπάθεια μηδενίζεται???????? Η προσπάθεια να κρύψετε τα αίσχη σας????? Ντροπή σε όλους σας!!!! Πολιτισμός κ παιδεία δεν είναι τα αρνια το Πάσχα στην πλατεία! Η παιδεία ενός ανθρώπου φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα παιδιά, στους ηλικιωμένους και στα ζώα!!! Δεκάδες sites στην Ελλάδα, εδώ και 2 ημέρες μιλάνε για το "σύγχρονο" κτήριό σας και τις "σύγχρονες" μεθόδους που χρησιμοποιείτε στη διαχείριση των ζώων!!!! Αντιλαμβάνεστε βέβαια ότι έχετε ξεφτιλιστεί κι εσείς και ο αντιδήμαρχός σας αλλά φυσικά και η ανίδεη και απαράδεκτη βυσματούχα κτηνίατρός σας!!!

  • ΝΕΜΕΣΗΣ
    ΝΕΜΕΣΗΣ Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό αναρωτιόμαστε και εμείς πως γίνεται με σύχρονο κτήριο ,κτηνιάτρους, τροφές, να ειναι τα σκυλιά υποσιτισμένα και να καλείς ΓΙΑ ΒΟΉΘΕΙΑ !!!!!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...