Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η εκδρομή της Ιεράς Μονής Καλτεζών στην Πάτρα (εικόνες)

Η εκδρομή της Ιεράς Μονής Καλτεζών στην Πάτρα (εικόνες)
Με τη χάρη του Θεού πραγματοποιήθηκε μια ακόμη εκδρομή της Ιεράς Μονής Καλτεζών!
Ο σημερινός προορισμός ήταν η πόλη των Πατρών.
Πρώτος μας προσκυνηματικός προορισμός η Αναπλαστική Σχολή Πατρών,όπου είχαμε την ευλογία να προσκυνήσουμε την Τιμία Κάρα και τα Χαριτόβρυτα Λείψανα του Νέου Αγιοκαταταχθέντος, Οσίου Γερβασίου του εν Πάτραις.
Μετά την άψογη ξενάγηση και φιλοξενία του υπευθύνου του Προσκυνήματος,π. Γερβασίου Παρακεντέ , κατευθυνθήκαμε στον περικαλλή και υπέρλαμπρο Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.
Εκεί,μας υποδέχθηκε ο Αρκάς Μητροπολίτης Πατρών,κ. Χρυσόστομος, ο οποίος με περισσή αγάπη συνάντησε τους συμπατριώτες του,ομιλώντας τούς για τον Όσιο Γερβάσιο, αλλά και τον Απόστολο Ανδρέα.
Τέλος,αφού προσκυνήσαμε την Τιμία Κάρα και τον Σταυρό του Μαρτυρίου του Αποστόλου Ανδρέου, περιηγηθήκαμε στην πόλη των Πατρών.
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών,κ. Χρυσόστομο,για την ευλογία και την τιμή να μας συναντήσει και να μας ξεναγήσει,αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στην προσκυνηματική μας εκδρομή!
Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός,δια πρεσβειών των Αγίων Γερβασίου και Ανδρέου,να μας αξιώνει και εις άλλα προσκυνήματα με υγεία!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...