Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άκης Παυλόπουλος (δημοσιογράφος Σκάι) για τα "4 τοστ": "Χλευαστική η αναφορά μου για την ακραία κατάσταση της ακρίβειας"

Άκης Παυλόπουλος (δημοσιογράφος Σκάι) για τα "4 τοστ": "Χλευαστική η αναφορά μου για την ακραία κατάσταση της ακρίβειας"

Ήταν ένας σύντομος διάλογος, ειδικότερα, ανάμεσα στον ίδιο και τον συμπαρουσιαστή του, Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος και έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής με «δεικτική και χλευαστική» αναφορά στην ακρίβεια, όπως τονίζει ο δημοσιογράφος, με τα σχόλια για τις τέσσερις φέτες ζαμπόν και τυρί και τα τέσσερα τοστ που χορταίνουν ολόκληρη οικογένεια να προκαλούν έντονες αντιδράσεις. 

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Παυλόπουλος ανέβασε ένα στόρι στο οποίο και έγραψε τα εξής. 

 

«Για όσους μπήκαν στον κόπο να επιτεθούν με άθλιους χαρακτηρισμούς για τα περιβόητα 4 τοστ θα πω το αυτονόητο. Ότι η αναφορά ήταν δεικτική και χλευαστική για την ακραία κατάσταση της ακρίβειας. Ευτυχώς αυτοί είναι λίγοι, γιατί όλοι οι υπόλοιποι απλά το κατάλαβαν».

«Άλλωστε επί πολλή ώρα ασχολούμασταν με την απαράδεκτη κατάσταση στην αγορά και τα σούπερ μάρκετ, όπως ακριβώς κάνουμε κάθε μέρα» καταλήγει ο Άκης Παυλόπουλος στη νέα ιστορία που δημοσίευσε, τη νύχτα της Κυριακής, στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πηγή: newsbeast.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Χάσου να μου χαθείς δημοσιογράφε με το βλέμμα τσιπούρας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουουουουουουου... που θά έλεγε κι ο Μητσικώστας που υποδυόταν αυτόν τον καραγκιόζη. Και με ιδιαίτερη επιτυχία μάλιστα #skai_xeftiles

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...