Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Philoxenia"

Η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Philoxenia"

Η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, συνεπής στις πρωτοβουλίες και δράσεις προώθησης και προβολής του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και στήριξης των τουριστικών καταλυμάτων μελών της, αποφάσισε να συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Philoxenia 2023”,η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη  10,11 & 12/11/2023.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, σε συνεργασία με Ενώσεις από την Ηπειρωτική Ελλάδα και τους Ορεινούς προορισμούς (Δράμα, Πιερία, Δυτική Μακεδονία , Ιωάννινα, Καρπενήσι Κορινθία, Καλάβρυτα κ.λπ.) και με την στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων σε μια κοινή προσπάθεια προώθησης των ηπειρωτικών προορισμών θα έχει δικό της stand σε ενιαίο Περίπτερο όπου θα συστεγάζονται και οι συνεργαζόμενες Ενώσεις, συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ. (δείτε κατωτέρω σχετικές κατόψεις).

Το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού κόστους συμμετοχής (περίπου 3.000 €), που αναλογεί στην Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας για τη συμμετοχή στο  εν λόγω περίπτερο θα το επωμιστεί ο ίδιος ο φορέας μας , ένα μικρότερο μέρος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων η οποία στηρίζει την προσπάθειά μας και ένα πολύ μικρό μέρος οι επιχειρήσεις που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν (περιορισμένος αριθμός έως 10 επιχειρήσεις για τις οποίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Στο stand της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας θα φιλοξενηθεί προωθητικό υλικό της Ένωσης και της Αρκαδίας καθώς  και των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν ενώ μπορούν να παρευρίσκονται και συζητούν με το κοινό και με φυσική παρουσία εκπρόσωποι  των επιχειρήσεων.

Παράλληλα η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας με έναν εκπρόσωπό της θα συμμετάσχει σε προκαθορισμένα ραντεβού (B2B συναντήσεις) με buyers και agents που θα έχουν  προεπιλεγεί από την Ένωσή μας,  από την διαθέσιμη λίστα,  κατά την οποία,  θα προωθηθούν και προσφορές των συμμετεχόντων επιχειρήσεων και της Αρκαδίας

Κόστος συμμετοχής ενδιαφερομένων καταλυμάτων: 100 ευρώ ανά κατάλυμα (εως 10 επιχειρήσεις μέγιστος αριθμός φιλοξενούμενων στο stand και στα τραπεζάκια συναντήσεων με χρονική σειρά προτεραιότητας)

Θα παρακαλούσαμε οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν να αποστείλουν σχετικό e mail στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με κ. Κων/νο Μαρινάκο στο 6932 568559 προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή και να συζητηθούν οι λεπτομέρειες το αργότερο έως 3/11/2023

 

Το υλικό των συμμετεχόντων επιχειρήσεων να σταλεί στην Διεύθυνση: Δεληγιάννη 16 , Τρίπολη , Υπόψη κ. Μαρινάκου Κων/νου έως  3/11/23

Με εκτίμηση

Κων/νος Μαρινάκος

Πρόεδρος ΕΞΑ -ΤΟΠ 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...