Menu
RSS
Κυριακή, 29/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Στενό | Εγκαινιάστηκε η παιδική χαρά – Αγιασμός στο ανακαινισμένο πρώην Δημοτικού Σχολείου Στενού (vd)

Στενό | Εγκαινιάστηκε η παιδική χαρά – Αγιασμός στο ανακαινισμένο πρώην Δημοτικού Σχολείου Στενού (vd)

Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς και ο αγιασμός του ανακαινισμένου πρώην Δημοτικού Σχολείου Στενού πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα στην Κοινότητα Στενού του Δ.Τρίπολης.

Η πρόεδρος του χωριού ανέφερε μεταξύ άλλων: “Σήμερα είναι μια ημέρα μεγάλης χαράς για το χωριό μας! Το σχολείο – όπως κάθε σχολείο – δεν χάνει την αξία του όταν παύει να δέχεται μαθητές. Είναι φορέας ψυχών και πολιτισμού. Του οφείλεται σεβασμός και ανάδειξη. Το σχολείο αποκτά ξανά ζωή και ετοιμάζεται να δεχτεί μικρούς και μεγάλους ως χώρος πολλαπλών χρήσεων”.

“Το σχολείο πάντα δημιουργεί σε όλους μας όταν είμαστε ενήλικες πολλές αναμνήσεις. Είναι μια χαρούμενη ημέρα γιατί ένας στόχος που είχε τεθεί από την πρόεδρο και το τοπικό συμβούλιο ολοκληρώνεται”, ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Κώστας Τζιούμης, ενώ πρόσθεσε: “Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να διατηρήσουμε τα σχολεία στα χωριά μας και να τα κάνουμε “ζωντανούς” χώρους πολλαπλών χρήσεων (σε όποια χωριά δεν υπάρχουν παιδια/μαθητές). Οφείλουμε να διατηρήσουμε αυτά τα κτίρια που είναι κόποι των προγόνων μας”. Παράλληλα

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...