Πρόεδρος Δόριζας: "Καταστράφηκαν τα σιτηρά στο χωριό μας. Θα τα πετάξουμε όλα..."

Οι εικόνες που ακολουθούν δείχνουν την καταστροφή των σιτηρών στο χωριό μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας. Στάχυα πεσμένα χωρίς καρπούς και ανακατεμένα με αγριόχορτα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των συνεχών βροχοπτώσεων και καταιγίδων του Ιουνίου.
"Έπρεπε να θερίζουμε και να αλωνίζουμε αυτές τις μέρες και τώρα θα τα πετάξουμε όλα. Κρίμα τα πανάκριβα λιπάσματα και πετρέλαια" είπε με στεναχώρια τοπικός καλλιεργητής και με παρακάλεσε να γράψω κάτι μη τυχόν και συγκινηθεί κανένας αρμόδιος.
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΡΗΓΝΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2022 ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.
Τάκης Παπούλιας
Πρόεδρος Δόριζας
Σχετικά Άρθρα
- Αποζημιώθηκαν οι πυρόπληκτοι κατοίκων του Χωρεμίου από την ΔΕΗ για τις ζημιές από τη φωτιά του 2024
- "Μουτζουροδευτέρα" στα Τσιτάλια Κυνουρίας! (εικόνες)
- Οι μικροί φίλοι του Αστέρα Τρίπολης AKTOR συνάντησαν τον Macheda! (vd)
- Η συγκλονιστική ανάρτηση του Παναγιώτη Κοκκότη | "Διαγνώστηκα με σπάνιο καρκίνο - Ήθελα να πεθάνω νέος, αλλά όχι και 39 ετών" - Η έκκληση για βοήθεια
- Η Ένωση Απανταχού Βυζικιωτών διεκδικεί και πετυχαίνει τη βελτίωση αγροτικού δρόμου στο Βυζίκι