Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο Γιαννακούρας | Θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - Το "ευχαριστώ" στον Πέτρο Τατούλη

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο Γιαννακούρας | Θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - Το "ευχαριστώ" στον Πέτρο Τατούλη

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Βαγγέλης Γιαννακούρας ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου Αρκαδίας.

Στην επιστολή του ο κ. Γιαννακούρας αναφέρεται σε ομόφωνη απόφαση των οργάνων του κόμματος του ΠΑΣΟΚ να τον συμπεριλάβει στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας.

Ο κ. Μαλτέζος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Γιαννακούρα.

Η επιστολή θα πρέπει να γίνει δεκτή από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Νίκας είπε ότι «εγώ δεν γνώριζα τον κ. Γιαννακούρα. Μου αρέσει ως άνθρωπος. Συμβολίζει τον ορεινό, μαχητικό Αρκάδα. Του εύχομαι να έχει μια καλή επιτυχία. Θα ακούσει διάφορα κι εκείνος. Κι επειδή τον αισθάνομαι ιδεολογικά κάπως κοντά μας, αν υπάρξει κυβερνητική συνεργασία, από τη δική μας πλευρά υπάρχει πολύ καλή διάθεση για τον Βαγγέλη Γιαννακούρα.»

Η Ντίνα Νικολάκου μίλησε με θερμά λόγια για τον Βαγγέλη Γιαννακούρα, μιλώντας για γνήσιο και έντιμο στέλεχος της Νέας Πελοποννήσου.

Ο Γιώργος Πουλοκέφαλος είπε για τον Βαγγέλη Γιαννακούρα ότι είναι ένας ακέραιος άνθρωπος που έχει να προσφέρει αρκετά για την Αρκαδία. 

Η Δήμητρα Λυμπεροπούλου εξέφρασε τη σιγουριά ότι ο κ. Γιαννακούρας θα πάει καλά διότι είναι πολιτικός που δεν μπαίνει σε καλούπια. 

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννακούρας είπε: "Μετά από 17 χρόνια στη δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση, νομαρχία και περιφέρεια, είναι μια μέρα χαρμολύπης. Από τη μία υπάρχει χαρά ότι ανοίγομαι σε ένα νέο στίβο, τον βουλευτικό που θα προσπαθήσω να το πετύχω. Από την άλλη ξεκολλάει κάτι από μέσα μου διότι τόσα χρόνια έχω γίνει ένα με την περιφέρεια, έχω ταυτιστεί με το περιφερειακό συμβούλιο. Έδωσα όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Είμαι ικανοποιημένος από αυτό που έκανε κια πιο πολύ πιστεύω ότι είναι ευχαριστημένοι οι Αρκάδες που μου έδωσαν 13.000 ψήφους, αριθμός ρεκόρ για όλη την Ελλάδα.

Όταν με κάλεσε ο Πέτρος Τατούλης το 2010, μου ζήτησε συνεργασία. Το δέχτηκα και ξεκίνησε μια προσπάθεια που είμαι υπερήφανος. Πάνω απ΄ όλα είμαι ιδεολόγος Αρκάς, πονάω αυτό τον τόπο και θέλω να βοηθήσω από ενα άλλο μετερίζι. Θα κάνω προσπάθεια, πιστεύω ότι θα το πετύχω. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Είμαι προπονημένος. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ τον Πέτρο Τατούλη, που μου άνοιξε το δρόμο στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση και έμαθα πολλά από αυτόν. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στην Νέα Πελοπόννησο, αισθανόμαστε αδέρφια κι αυτό θα συνεχίσει."

Ουσιαστικά, αυτή η απόφαση του κ. Γιαννακούρα, ξεμπλοκάρει την υποψηφιότητά του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη επιστολή παράιτησης υπήρξε και από την Ντίνα Τζανετέα από την γειτονική Λακωνία. 

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

23 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Αχαριστοι και οι δυο και ο κ. Γιαννακούρας και η κ. Τζανετέα. Κοντά στον Πέτρο Τατούλη γινανε γνωστοί στη Πελοπόννησο. Δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους που λεει. Πήραν μιστούς και αξιωματα γινανε αντιπεριφερειαρχες και τωρα την κοπανησανε. Ρε που πατε ξυπολυτοι στα αγκαθια. Μακρυα απο τον Πετρο θα σας φανε οι λυκοι. Οπως τα προβατα που ξεκοβουν απο τη στανη. Να πανε στο καλό Πετρο συνεχισε με τους αλλους που μεινανε.

  • ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ! ΠΑΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαγγέλη μη μασάς είμαστε μαζί σου!!!!
    Ο δρόμος για τα πανηγύρια και τα κοψίδια είναι μακρύς!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΒΑΓΓΟΣ... ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΠΕΣ ΠΙΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ... ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΣΤΗΡΗΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ? ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΣΣΟΠΑΡΕΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ -ΤΟ ΚΙΝΝΑΛ ΟΜΩΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;;; ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΗΘΗΣΕΙ ...ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ , ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΤΙΑ , ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ..ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ;;; ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να δούμε τι θα πράξει η παράταξη της "Νέας Πελοποννήσου " για τον Βαγγέλη ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 09:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμαθα πολλά δίπλα στον Πέτρο Τατούλη απεφάνθη ο Βαγγέλης Γιαννακούρας !!!!!!!!! Σαν τι έμαθε δεν μας είπε ο Βαγγέλης................ από ντρίπλες, από ύβρεις στους πολιτικούς αντιπάλους, από δολοπλοκίες εσωπαραταξιακές, απο μαγκιές, από λυκοφιλίες, από ωχαδερφισμό, από ανευθυνότητα, από κωλοτουμπες μία με τον Σαμαρά, μία με την Ντόρα, μια με τον ΓΑΠ, μία με τον Καρατζαφέρη, μια με τον Καραμανλή, και άλλα πολλά ....... ..........σαν τι από όλα αυτά 'εμαθες Βαγγέλη ;;; Αν έμαθες όλα αυτά Βαγγέλη θα πρέπει να τα αποβάλλεις τάχιστα αν θες να έχεις πολιτικό μέλλον !!! Είναι κακές συνήθειες και κακά μαθήματα !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 09:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βάγγος πήρε στο λαιμό του ένα ολόκληρο κόμμα. Με τα καμώματά του και τους λεονταρισμούς του φτάσαμε λίγο πριν τις εκλογές και δεν είχαμε υποψηφίους. Αν είχε παραιτηθεί τόσο καιρό θα ήταν όλα κομπλέ. Γιατί αυτό ήταν το θέμα. Προχώρα Βαγγέλη τώρα να δούμε το μπόι σου κι εσένα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 09:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΓΗΤΗ ΤΑΤΟΥΛΟΠΑΡΕΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΜΠΑΛΗΣ !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 08:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντεξε τα μαχαιρώματα ο κ. Γιαννακούρας . Τέτοιο εσωκομματικό πόλεμο δεν πρέπει να έχει αντιμετωπίσει πολιτικός. Καλή επιτυχία.

  • Πράσινος λόφος
    Πράσινος λόφος Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν θέλει το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει μεγάλο κόμμα μόνο τέτοιας εμβέλειας άτομα πρέπει να είναι στο ψηφοδέλτιο!!!Παρεμπιπτόντως είναι το καλύτερο ψηφοδέλτιο μακράν από όλα τα κόμματα της Αρκαδίας!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Καπετανιεεε!! Δικη σου η εδρα!!θα την κερδισεις με το σπαθι σου και την αγαπηβγια την Αρκαδια μας!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 23:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδάκια, η "ηγεσία" του συγκεκριμένου κόμματος σκέφθηκε πρακτικά:
    Σου λέει εδώ δεν θα πάρουμε ούτε 3%. Ο Οδυσσέας είναι καμένος από χέρι, Βάλε τον οποιονδήποτε μήπως ανέβει το πόσοτό και πάρουμε την έδρα. Για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλάτε? Σήμερα ο Νικολάκης ο Παπανδρέου έβγαλε σε δημοπρασία τα γυαλιά του Αντρέα αντί τιμήματος 25.000 ευρώ. Για ποιον Ανδρουλάκη μιλάτε? Για τον μπόμπη?

  • Σακης
    Σακης Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Την εδρα του Πασοκ -Κιναν την κερδιζει και διακαιοματικα ο Γιαννακουρας Ολοι οι αλλοι θα φαμε την σκονη του

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα Ευάγγελε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Α, ρε Βαγγέλη πού πας σαν πρόβατο για σφαγή; Δεν σου άρεσε να είσαι πρώτος στο χωριό, ήθελες νά' σαι δεύτερος στην πόλη. Καλά, ένας δεν σού' πε μια κουβέντα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Και αν χάσεις στις εκλογές πάλι κολοτουμπα και στα ψηφοδέλτια του Τατουλη;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα κλάψουμε...λες και δεν τον ξέρουμε...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΥΡΙΟΣ σε όλα, απλός και προσιτός ο Βαγγέλης. Αξίζει τα καλύτερα. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στους Αρκάδες και την Αρκαδία γενικότερα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή επιτυχια Βαγγέλη, στη Περιφέρεια θα σε θυμομαστε με νοσταλγια !

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...