Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Η ενημερωτική ημερίδα για την εγκατάσταση και τις επιπτώσεις βαρέως Τύπου ΑΠΕ στο Μαίναλο (vd)

Η ενημερωτική ημερίδα για την εγκατάσταση και τις επιπτώσεις βαρέως Τύπου ΑΠΕ στο Μαίναλο (vd)

Το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών Πελοποννήσου πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (01/04/2023) ενημερωτική ημερίδα για της Ανανέωσιμες Πηγές Ενέργειες με θέμα «Η εγκατάσταση βαρέως τύπου βιομηχανικών ΑΠΕ στο Μαίναλο και την ευρύτερη Πελοπόννησο και οι επιπτώσεις τους στην τοπική οικονομία και κοινωνία.».

Η εκδήλωση περιλάμβανε δύο μέρη. Στο 1ο μέρος μίλησαν για το θέμα αυτό οι:

● κα Μαρία Καραμανώφ | Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ε.τ. και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας.
● κ. Βασίλης Λύκος | Βιολόγος, M.Sc. Περιβαλλοντολόγος και αναλυτής, Διδάκτωρ Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Πανεπιστημίου Κρήτης.
● κ. Άκης Παπασαράντης | Εκπρόσωπος του Πανελλαδικού Δικτύου Συλλογικοτήτων για την Ενέργεια και μέλος της Κίνησης για την Προστασία των Νησίδων.

Το 2ο μέρος της εκδήλωσης περιλάμβανε ανοιχτή συζήτηση, με το κοινό να έχει την ευκαιρία να θέσει τα ερωτήματά του απ’ ευθείας στους ομιλητές.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και Πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Μπορεί κανείς να παρακολουθήσει σχετικά βίντεο με LIVE απόσπασμα της εκδήλωσης από το DRT915.GR, δηλώσεις,

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...