Βλάσης: "Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη για το θάνατο του Μάριου Τουρούτσικα"

Σε ανάρτησήτου, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, αναφέρει ... "Σήμερα η Αρκαδία, η Πατρίδα και όλοι εμείς θρηνούμε για τον τραγικό χαμό ενός νέου ανθρώπου, του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο συμπατριώτης μας Αρκάς έχασε τη ζωή του όταν το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, στο οποίο ως συγκυβερνήτης εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, συνετρίβη.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη που προκάλεσε αυτό το τραγικό δυστύχημα. Μακάρι οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη Ευστάθιου Τσιτλακίδη να έχουν αίσια έκβαση.
Μόνο σεβασμός κι ευγνωμοσύνη για τους πιλότους μας, που μάχονται καθημερινά για την προάσπιση των ελληνικών ουρανών.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Η Αρκαδία και η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ…"
Σχετικά Άρθρα
- Μοναδικές Λαμπαδηδρομίες στην Δημητσάνα! (vd)
- Τζιούμης σε Βλάση: "Εύχομαι καλή δύναμη και μια γόνιμη θητεία, με επιτυχίες και ουσιαστικό έργο προς όφελος της εκπαίδευσης και της νέας γενιάς"
- Με τον Κωνσταντίνο Γραφάκο συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου εθελοντών δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης Ασέας
- Ρεκόρ στον αριθμό συμμετοχών στο 4ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης!
- Δεκαεννέα διακεκριμένοι ποιητές επιλέγουν την Τρίπολη για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης!