Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ανεμογεννήτριες στο Μαίναλο | Ο Βλάσης προανήγγειλε καλά νέα – «Περιμένουμε δεσμεύσεις από την εταιρεία να μην προχωρήσει»

Ανεμογεννήτριες στο Μαίναλο | Ο Βλάσης προανήγγειλε καλά νέα – «Περιμένουμε δεσμεύσεις από την εταιρεία να μην προχωρήσει»

Μία εξαιρετική σημαντική προαναγγελία έκανε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης για το θέμα που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία και αφορά τη σχεδιαζόμενη τοποθέτηση γιγάντιων ανεμογεννητριών στο Μαίναλο.

Ο κ. Βλάσης είπε ότι συμφωνεί με τις επενδύσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, όμως υπάρχουν «κόκκινες γραμμές», λέγοντας ότι προσωπικά ο ίδιος είναι κάθετα αντίθετος.

«Έχω πάρει ήδη κάποιες πρωτοβουλίες, θα τις ανακοινώσω τις επόμενες ημέρες. Έχω έρθει σε επαφή με την εταιρεία, πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν – το ίδιος θέλει και ο πρωθυπουργός. Περιμένουμε δεσμεύσεις από την εταιρεία ότι δεν θα προχωρήσει την επένδυση στα συγκεκριμένα σημεία.

Μετά θα λάβω πρωτοβουλία να γίνει συνάντηση δημάρχων και επαγγελματιών και φορέων με την εταιρεία για να δούμε που μπορεί να προχωρήσει η τοποθέτηση ανεμογεννητριών, σε σημεία που δεν θα ενοχλούν κανέναν».

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...