Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Κωνσταντινόπουλος: «Θα είμαι υποψήφιος στην Αρκαδία, ακόμα κι αν χαθεί η 3η βουλευτική έδρα»

Κωνσταντινόπουλος: «Θα είμαι υποψήφιος στην Αρκαδία, ακόμα κι αν χαθεί η 3η βουλευτική έδρα»

Απόλυτα ξεκάθαρος ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη Δημοτική Ραδιοφωνία, όταν ρωτήθηκε τι θα πράξει αν χαθεί η μία βουλευτική έδρα από το νομό μας, εξαιτίας της απογραφής πληθυσμού.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε ευθέως ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ, είτε παραμείνουν τρεις οι βουλευτικές έδρες, είτε μειωθούν σε δύο.

Υπογράμμισε ότι θα δώσει μάχη με όλες τις δυνάμεις του για να βγει 2ο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, προσπερνώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας μάλιστα ότι υπάρχουν πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τη διαφορά των δύο κομμάτων κοντά στο 4-5 % στην Αρκαδία.

Παραδέχτηκε ότι η μάχη θα είναι δύσκολη, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ακατόρθωτο.

Επίσης, έκλεισε κάθε συζήτηση για την ευρωβουλή, ενώ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είπε τη δεδομένη χρονική στιγμή τον ενδιαφέρει η μάχη των βουλευτικών εκλογών και όλα θα εξεταστούν μελλοντικά, ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις.

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου γιατρέ από ρουμανια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχωρείστε καλέ το γιατρουδάκι από τη Γλανιτσά! Δεν σκέφτεται όταν τα λέει και νομίζει ότι σωστά τα λέει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κωσταντινοπουλος θα κολησει οπου μπορει αρκει να βρισκεται σε θεση εξουσιαστικη. Αν λεει δεν γινει βουλευτής θα κατεβει για την Περιφερεια. πρωτον το εχει τοσο σιγουρο οτι το Πασοκ θα προτεινει αυτον για υποψηφιο Περιφερειάρχη ? Επειδη ειναι Ανδρουλακικός θαρρει οτι και η περιφερεια ανηκει στα λαφυρα του Ανδρουλάκη ? Δευτερον αντε και κατεβαινει για την περιφερεια με 12% το Πασοκ θα βγαλει 3 περιφερειακους συμβούλους αυτόν, εναν απο τη Μεσσηνια και εναν από την Κορινθια . Ε και ? Με τρεις περιφερειακους συμβουλους το πασοκ θα κανει χωριό ? Το σωστό φιλτατε Οδυσσεα θα ηταν να πεις οτι θα συζητησουμε οι προοδευτικες δυναμεις της Πελοποννησου με στοχο να κατεβασουμε εναν κοινο υποψηφιο που θα συναποφασισουμε με στοχο να παρουμε την Περιφερεια και οχι να ριχνουμε ντουφεκιες στον αερα φιλτατε. Αυτό περιμενει ο κοσμος μετα τις αποτυχημενες διοικησεις απο Τατουλη και Νικα. Και αν αποφασιστει να κατεβει αλλος εκτός απο σενα σε θελω απλο περιφερειακο συμβουλο. Εκει να σε δω φιλε. Απλο τυφεκιοφορο για το καλο της Αρκαδιας μας και οχι αλλαζονα ταχα υποψηφιο περιφερειαρχη με 3 συμβουλους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΛΑ ΜΠΕΜΠΗ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 19:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ. ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ) ΚΑΙ Ο ΟΔΕΥΣΣΕΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΤΟ. ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΤΙΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ. ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΕΙ. ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΗΣΑ ΦΙΛΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ....................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε γέρο, δεν έχεις μάθει καμιά άλλη δουλειά να κάνεις! Μόνο που λείπει πια ο Δήμος. Με αγάπη από Σαντορίνη!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...