Ζημιές από τον παγετό σε καλλιέργειες της Τεγέας | Τζιούμης: «Είμαστε πάντα στο πλευρό των αγροτών μας»

Την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Τριπολης κ. Κώστας Τζιούμης συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Μακαρούνη και τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ κ. Αγγελόπουλο, επισκέφθηκαν τα κτήματα που επλήγησαν από τον παγετό στη δημοτική ενότητα Τεγέας.
Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν προκάλεσαν ζημιές στις καλλιέργειες και καταστροφή στα δέντρα, γεγονός που διαπίστωσε επί τόπου ο δήμαρχος.
Συνομίλησε με αγρότες και δεσμεύθηκε ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατόν η αντικειμενική αποτίμηση των ζημιών και η αποζημίωση των αγροτών.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος τόνισε: «η σοβαρότητα της κατάστασης προκύπτει από τις εκτιμήσεις των ίδιων των καλλιεργητών και είναι πλέον κατανοητό ότι βρίσκονται σε δυσχερή κατάσταση, που πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί».
Σχετικά Άρθρα
- Με υπογραφή Λυκουρέντζου ... Προγραμματική Συμφωνία για τη συνεργασία ΕΛΓΑ και Γεωπονικού Πανεπιστημίου
- Αναφορά Παπαηλιού στη Βουλή για τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός σε καλλιέργειες της Μαντινείας και της Τεγέας
- Δρόμος προς το Πανεπιστήμιο | Αυτός είναι ο λόγος που καθυστερούν να ξεκινήσουν τα έργα
- Τζιούμης: "Μέχρι τις αρχές Μαίου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στις πλατείας Μπασιάκου και Αγίας Βαρβάρας"
- Γεωργάντεια 2025 | Κώστας Τζιούμης: “Ενισχύουμε τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την τοπική επιχειρηματικότητα”
1 σχόλιο
-
Μπράβο δήμαρχε ο μοναδικός που στέκεται δίπλα κ στους αγρότες.