Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Junior στο Smash

Ένα διήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Smash Tripolis με τη συμμετοχή 95 συνολικά αθλητών σε κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο.
Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου με τους μεγαλύτερους αθλητές της πράσινης μπάλας και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής με τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές.
Το Smash tripolis και ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης <Άτλας> θα ήθελαν ιδιαίτερα να ευχαριστήσουν τόσο τους συλλόγους που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά όσο και τους προπονητές των συλλόγων αυτών (Σύλλογος αντισφαίρισης Τρίπολης, Αεκ Τρίπολης, Athlisis Άργος, Φιλαθλητικός, Σύλλογος αντισφαίρισης Σπάρτης, Sparti tennis club).
Τις επόμενες μέρες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, θα ολοκληρωθεί και το τουρνουά Division ενηλίκων, σε μια βραδιά barbeque με απονομές μεταλλίων στους νικητές και πολλές εκπλήξεις.
Tags:
Smash Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Η γιορτή του Βυζικιώτη Αγίου Ανανία στο Βυζίκι! (εικόνες)
- Το "αντίο" του Γιάννη Σμυρνιώτη σε Φαφούτη και Μπενέκα ...
- Ιωάννης Λαγός για το Peloponnese Trails: "Είναι το μεγαλύτερο έργο κοινωνικής οικονομίας που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα"
- Σπουδαία νίκη με εκπληκτική ανατροπή για τον Αστέρα Β' AKTOR | Δεν ... άντεξε ο Παναργειακός!
- Γυναικεία ομάδα Αστέρα Τρίπολης | Εύκολη νίκη με Προξένου και Μιχαήλ!