Menu
RSS
Τρίτη, 17/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Όλοι στο γήπεδο" | Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το "ASTERAS AKTOR - Ατρόμητος"

"Όλοι στο γήπεδο" | Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το "ASTERAS AKTOR - Ατρόμητος"

Ανακοίνωση του ASTERAS AKTOR για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/09, 20:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Εισιτήρια για την 4η αγωνιστική ημέρα των του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2024-2025 με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, θα διατίθενται στο StarStore από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 14 Αυγούστου κατά τις ώρες καταστημάτων.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 17:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές για όλες τις θύρες είναι: 

15€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2009)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 6:00μμ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 8:00μμ.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους φίλαθλους το νέο τρόπο εισόδου στο γήπεδο με την αποθήκευση του εισιτηρίου ψηφιακά στο κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής Gov.gr wallet.

Η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων παραμένει η ίδια, ωστόσο, αυτά θα πρέπει να αποθηκεύονται ψηφιακά στο Gov.gr Wallet και ο κάτοχος να το επιδεικνύει στους αναγνώστες των τουρνικέ κατά την είσοδό του στην αθλητική εγκατάσταση μέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου (smartphone).

Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφιακή αποθήκευση και χρήση του εισιτηρίου σας μέσω του Gov.gr Wallet, αλλά και απαντήσεις σε τυχόν απορίες σχετικές με τη διαδικασία μπορείτε να τις βρείτε στο https://tickets.gov.gr

Για οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία αντιμετωπίσετε μπορείτε να απευθυνθείτε στο https://support.gov.gr/guide/index.jsp?type=govgr255

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...