Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαγκάδια - 27 Ιουλίου | Πανελλήνιος διαγωνισμός δημοτικού τραγουδιού και μουσικής

Λαγκάδια - 27 Ιουλίου | Πανελλήνιος διαγωνισμός δημοτικού τραγουδιού και μουσικής

Ο Δήμος Γορτυνίας στα πλαίσια των πολυσχιδών δράσεών του για την ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, διοργανώνει το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, ώρα 20:00, στα Λαγκάδια, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής, τον μακροβιότερο ετήσιο διαγωνισμό δημοτικού τραγουδιού, που συμπλήρωσε 50 χρόνια (1973-2023) προσφοράς στην ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον φετινό Διαγωνισμό, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής και να την αποστείλουν (σε μορφή pdf) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , έως την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024.

Μαζί με την αίτηση συμμετοχής –η οποία περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία, βιογραφικό σημείωμα κ.λπ.– και για να ισχύσει η υποψηφιότητά τους, πρέπει να αποσταλούν απαραιτήτως και τα ακόλουθα:

  • Φωτογραφία του/της διαγωνιζόμενου/-νης (σε μορφή jpg).
  • Τρία (3) αρχεία βίντεο (σε μορφή mp4) ή αρχεία ήχου (σε μορφή mp3) με τα αντίστοιχα τρία (3) προτεινόμενα τραγούδια ή οργανικούς σκοπούς, ερμηνευμένα ή εκτελεσμένα αντίστοιχα από τον/την διαγωνιζόμενο/-νη και μαζί τα ποιητικά κείμενα (τους στίχους) των προτεινόμενων τραγουδιών (σε μορφή pdf), μέσω της πλατφόρμας www.wetransfer.com  

Η Προκριματική Φάση θα πραγματοποιηθεί στα Λαγκάδια Γορτυνίας, το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, από ώρα 10:00 π.μ., στον χώρο του πρώην Κ.Ε.Π. Λαγκαδίων.

Επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, το ρεπερτόριο, τα βραβεία κ.λπ., οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην Προκήρυξη του Διαγωνισμού και στην Αίτηση Συμμετοχής, τα οποία μπορούν να “κατεβάσουν” από την ιστοσελίδα του Δήμου Γορτυνίας: www.gortynia.gov.gr

Επικοινωνία με τον Δήμο Γορτυνίας: 2795360329 (κα Κέλυ Παυλίδου), 2795360300 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

 

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

 

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    13:50 Τόσων χρονών θα έπρεπε να την έχεις κόψει τη μαλ@@@. Και να τα αποτελέσματα. Έκαψες φλάντζα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον εζυγώνω, τον εζυγώνω, τον επερνάω και μόλις βγάνω φλας να μπω δεξά, όλη την αριστερή τετράδα τα πιστόνια και τον στρόφαλο τα πήρα στη μασχαλ'. Ε μα σου λέω για ολική καταστροφή! Ήμουνα κανά δυάρι μέρες εκεί απάνου, πήρε να χαλάσει το φασόλι, πήρε να μαραζώσει το λεμόνι, η πιπεριά γαμήθηκε!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    12;40 εκανα καινούργιο συκωτι απ τα γελια.Νασαι καλά.....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουλοι στον διαγωνισμου μιστακιου και σκορδου στο δελιμαχι αργολιδας οποιος εχει την μεγαλυτερη και πιο μπιχλα μουστακα και φαει και τα περισοτερα κεφαλια σκορδο κερδαει μια γκλιτζα δωρου μαζι με 5 μπιρες στου καφενιου του χωριου και φωτογραφιες με τους τοπικους λιγδιαριδεσ παραγοντεσ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...