"Τρίπολη Αύριο" - Κώστας Τζιούμης | Στις 18 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου
!["Τρίπολη Αύριο" - Κώστας Τζιούμης | Στις 18 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου](/media/k2/items/cache/70dd584826d4339f2d4b27df78bcc1b5_L.jpg)
Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και Η παρουσίαση του συνδυασμού μας "Τρίπολη αύριο" του Κώστα Τζιούμη, θα γίνουν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 8 το βράδυ, στην Τρίπολη, Εθνικής Αντιστάσεως & Δεληγιάννη.
Σχετικά Άρθρα
- Μπάσκετ | Κοντά στη Βαρέζε ο Αρκάς Καστρίτης
- Στις 21 Φεβρουαρίου η εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ στην Τρίπολη
- Τρίπολη - Αγιασμός στη Σχολή Εκπαίδευσης Αστυνομικών | Τζιούμης: «Σημαντική για την περιοχή μας η λειτουργία σχολής» (vd)
- Σμυρνιώτης: «Να ζητήσει συγνώμη ο κ. Τζιούμης, διασύρει ανθρώπους – Αν συνεχίσει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη» (vd)
- Απεργούν οι δημοσιογράφοι στις 18 Φεβρουαρίου
9 σχόλια
-
ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
-
ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
-
κώστα γρήγορα σπίτι σου δεν άφησες τίποτα όρθιο, εκτός από την Καλαβρύτων
-
καμία παιδική χαρά θα εγκαινιάσουμε μέχρι τότε??
-
ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΑΣΕ ΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
-
6,45 Τόσος πανικός σε έχει καταλάβει, που σηκώθηκες χαράματα, να γράψεις μια μαλα@@@@ια.. Γράψε-γράψε γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος
-
16:01 πάει για 60%ο Τζιούμης φίλε. Σας βλέπω πάλι για τον γάιδαρο Καβάλα εκεί στο Σμυρνιωταιικο
Έχει να πέσει πολύ κλάμα και μπανάνες το βράδυ των εκλογών. -
Κούρασες ρε τρολακι του Σμυρνιωτη γράφοντας τα ίδια και τα ίδια.
-
Την ίδια μέρα θα κάνεις και τα εγκαίνια στις πλατείες, στο κολυμβητήριο, στον ποδηλατόδρομο, στο καταφύγιο για τα αδέσποτα; Κόψε κορδέλες στις μακέτες.