Ξεκίνησε από την Τρίπολη ο Δρόμος των Αθανάτων - Τρέχει και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος (εικόνες - βίντεο)

Ξεκίνησε από την Τρίπολη ο Δρόμος των Αθανάτων - Τρέχει και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος (εικόνες - βίντεο)

Η εκκίνηση του επετειακού 10ου ΔΡΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΤΩΝ – Αγώνας Τρεξίματος 142 χλμ. με τη διαδρομή Τρίπολη – Σπάρτη – Μυστράς – Καλαμάτα, δόθηκε το Σάββατο στις 14:00, στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Υπεύθυνος φορέας της διοργάνωσης ειναι ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αποστάσεων «ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ», με την συνδιοργάνωση και την αρωγή του Δήμου Τριπόλεως.

Φέτος ο αγώνας είναι επετειακός, καθώς είναι η 10η διοργάνωση και συμπίπτει - όπως αναφέρθηκε - με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο.

Ακόμα έγινε αναφορά στο δυστύχημα των Τεμπών - που συγκλόνισε την Ελλάδα - με τους δρομείς να τρέχουν και για όλους αυτους τους ανθρώπους, που χάθηκαν άδικα.

Στην γραμμή της εκκίνησης του αγώνα στάθηκαν πάνω απο 200 δρομείς, ανάμεσά τους αρκετοί ξένοι και κάπου 20 δρομείς από την Κύπρο, ενώ συμμετέχει και ένας μεγάλος αθλητικός μπασκετικός παράγοντας, Πρόεδρος μεγάλης ομάδας της χώρας μας (από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος)

Συγκινητική ήταν και η στιγμή που ο εθνικός μας υμνος ακούστηκε από ένα νεαρό αγόρι, το οποίο καταχειροκροτήθηκε.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης κ.Λαγός μιλώντας στην κάμερα της ΔΡΤ91,5 ανέφερε μεταξύ άλλων: "Φέτος η συμμετοχή είναι διπλάσια. Σημασία δεν έχει ποιος θα βγει πρώτος αλλα να τιμήσουν με την συμμετοχή τους τον αγώνα αυτό!", ενώ πρόσθεσε: "Εύχομαι τα καλύτερα για την Κύπρο μας. Να ξαναδούμε απελευθερωμένο και ενωμένο το νησί μας. Ευχαριστούμε πολύ τους Κύπριους που ήρθαν".

Παράλληλα δήλωσε: "Ευχαριστούμε και τον κ.Αγγελόπουλο, που ήρθε για να συμμετέχει στον αγώνα. Αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που κάνει αυτή η οικογένεια στον ελληνικό αθλητισμό".

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


www.drt915.gr 

Tags:

Δρόμος Αθανάτων, Παναγιώτης Αγγελόπουλος,

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή