Menu
RSS
Σάββατο, 26/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Μπάσκετ | Νίκη μέσα στην Σπάρτη για τον Πελασγό Μεγαλόπολης

Μπάσκετ | Νίκη μέσα στην Σπάρτη για τον Πελασγό Μεγαλόπολης
Την Κυριακή 20/10/24 ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ Μεγαλόπολης έδωσε τον πρώτο χρονικά αγώνα, για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ 2024-2025, στο κλειστό της Σπάρτης με αντίπαλο τον Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ.
Η φετινή ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ ,που αγωνίζεται με αθλητές μόνο από την Μεγαλόπολη , έχει σαν πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη των νεαρών παιδιών της ,ένα εγχείρημα αρκετά σημαντικό αλλά ταυτόχρονα και μεγάλο ερωτηματικό για την πορεία της στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την πεντάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ να αποτελείται από δυο αθλητές γεννημένους το 2008 ,δυο το 2007 και έναν μεγαλύτερο και τους φιλάθλους να αναρωτούνται τι θα ακολουθήσει. Και όμως η ομάδα έδειξε να μην επηρεάζεται από το νεαρό της ηλικίας παίζοντας καλό μπάσκετ και στις δυο πλευρές του γηπέδου κάτι που αποτυπώνεται στο σκορ του πρώτου δεκαλέπτου(12-22). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με διάφορους τρόπους αλλά οι παίκτες της Μεγαλόπολης πατούσαν καλύτερα στο παρκέ διατηρώντας την σημαντική διαφορά μέχρι το ημίχρονο (28-39) .
Με το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ο coach του ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ δοκίμασε άμυνα ζώνης αλλά αυτό δεν επηρέασε την ομάδα της Μεγαλόπολης που είχε πάντα λύση σε κάθε δυσκολία. Το τέλος του παιχνιδιού έφερε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με μια μεγάλη διαφορά (57-74) , μια νίκη μάλιστα που είναι η πρώτη απέναντι στην ομάδα της Σπάρτης μέσα στο γήπεδό της.
Οι παίκτες του ¨ ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με χαρακτηριστικό τις σκληρές μονομαχίες και το γεγονός ότι σκόραραν οι εννέα από τους έντεκα που αγωνίστηκαν αφήνοντας αρκετές ελπίδες για το μέλλον .
Τα δεκάλεπτα : 12-22 / 16-17 / 16-18 / 13-17.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. : (Σκιαδάς ) Νάμιας, Φιλιππόπουλος, Γκοτσόπουλος , Ρέμπης , Καλλέργης, Δαλμάρας, Σπυράκος, Ασημακόπουλος, Εξηντάρης, Πηγαδιώτης, Ιβάνοφ, Δορλής .
ΠΕΛΑΣΓΟΣ Μεγαλόπολης (Τσατσουλής –Μανιάτη) Γιαννόπουλος , Μαντάς , Κόκκοτας , Θεοδωρόπουλος , Μερζιώτης , Τσιντώνης , Βούλγαρης , Κωτσόπουλος , Μπελόκας , Τουλκερίδης , Τσουμπλέκας , Τσατουλής.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...