Menu
RSS
Κυριακή, 20/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Αλλαγή έδρας ζήτησε ο ΑΟ Αρένα Μαντινειακός - Δεν θέλει να παίξει στο γήπεδο Παναρκαδικού - Αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο!

Αλλαγή έδρας ζήτησε ο ΑΟ Αρένα Μαντινειακός - Δεν θέλει να παίξει στο γήπεδο Παναρκαδικού - Αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης θα κληθεί να αποφασίσει την προσεχή Τετάρτη 23/10/2023 για την αλλαγή έδρας του Αθλητικού Ομίλου Αρένα Μαντινειακός Τρίπολης, από το γήπεδο Παναρκαδικού και τη δωρεάν παραχώρησης χρήσης του γηπέδου Τεγέας, στον εν λόγω Αθλητικό Όμιλο προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως έδρα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας κατά την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025.


Είχε προηγηθεί το από 16-10-2024 (αρ. πρωτ. Δήμου 33584/17-10-2024) αίτημα του Αθλητικού Ομίλου Αρένα Μαντινειακός Τρίπολης με το οποίο ζητούν την αλλαγή έδρας της ομάδας τους για τη συμμετοχή στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας, λόγω ακαταλληλότητας και επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Παναρκαδικού για παιδιά ηλικίας Κ14 – Κ12.


Επίσης, να σημειωθεί το γεγονός ότι στο γήπεδο «Τάσος Μουκάκης (Φιλικών)» διεξάγονται αρκετοί αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος Αρκαδίας και προπονούνται πολλές ομάδες δεν υπάρχουν διαθέσιμες ώρες ούτε για αγώνες ούτε για προπονήσεις αλλά και το ότι ο Α.Ο. Τεγέας αποκλείστηκε από το πρωτάθλημα Α τοπικού Αρκαδίας συνεπώς υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για τέλεση αγώνων στο γήπεδο Τεγέας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Δημοτικό συμβούλιο καλείται να παίρνει σοβαρές αποφάσεις, ελπίζω να πάρουν την σωστή απόφαση

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε ρε κάτι σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις κολλάει αυτό που λέει "εδώ ο κόσμος καίγεται και το νινί χτενίζεται"

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...