Menu
RSS
Παρασκευή, 18/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ο ASTERAS AKTOR προσελκύει μαθητές από όλη την Πελοπόννησο (εικόνες - βίντεο)

Ο ASTERAS AKTOR προσελκύει μαθητές από όλη την Πελοπόννησο (εικόνες - βίντεο)

Ο ASTERAS AKTOR προσελκύει μαθητές από όλη την Πελοπόννησο. Τις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Τυρού και το Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Ο ASTERAS AKTOR αποτελεί σημείο αναφοράς για την Τρίπολη, αλλά και συνολικά για την Πελοπόννησο. Το Δημοτικό Σχολείο Τυρού και το Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη Λακωνίας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ομάδας μας και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά στιγμές από την καθημερινότητα του συλλόγου. 

Οι μαθητές έπαιξαν ποδόσφαιρο, πήραν αναμνηστικά δώρα και αυτόγραφα, συνάντησαν ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες του ASTERAS AKTOR και γέμισαν με χαμόγελα και αναμνήσεις. Ο διευθυντής των Ακαδημιών του ASTERAS AKTOR, κ. Χρήστος Νικολάου, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, κ. Μάκης Ταγταλίδης και οι αθλήτριες, Ιφιγένεια Γεωργαντζή και Πόπη Κωνσταντοπούλου δέχτηκαν ερωτήσεις από τους μαθητές και τούμς μίλησαν για τις αξίες του αθλητισμού και της ομάδας μας. 

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη, ελπίζουμε όλοι οι μικροί μαθητές να απόλαυσαν την εκδρομή τους στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...