Menu
RSS
Τετάρτη, 16/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Πτυχιούχος του πρώτου ITF CBI Course προπονητών στην Ελλάδα ο Διευθυντής τένις και προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης, Γιώργος Παπαδόπουλος

Πτυχιούχος του πρώτου ITF CBI Course προπονητών στην Ελλάδα ο Διευθυντής τένις και προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης, Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Βαλασόπουλος, και σύσσωμο το ΔΣ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα ήθελαν να εκφράσουν τα συγχαρητήρια τους προς τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Διευθυντή του τμήματος τένις και προπονητή του ομίλου κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο, για την επιτυχία του, να αποτελεί πτυχιούχο του πρώτου ITF CBI (Level I) Course προπονητών στην Ελλάδα.

Ο κ. Παπαδόπουλος πέτυχε στις εξετάσεις του, τον Απρίλιο που μας πέρασε, με τα αποτελέσματα τους να βγαίνουν πριν λίγες ημέρες. Ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος επιλέχθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ITF - International Tennis Federation) με βάση τις επιδόσεις του στα ITF Play Tennis που προηγήθηκαν, συμμετείχε στην συγκεκριμένη σχολή μαζί με άλλους 23 Έλληνες προπονητές. Στόχος της ITF και της ΕΦΟΑ είναι, όσοι επιλέχθηκαν να αποτελέσουν την βάση πιστοποιημένων προπονητών της ITF, τόσο με πρόσβαση στη βάση δεδομένων της διεθνούς Ακαδημίας, όσο και στην εγκαθίδρυση της ITF Academy στην Ελλάδα.

Το ITF CBI course (Level I) που διοργάνωσε η ΕΦΟΑ σε συνεργασία με την ITF και την Ολυμπιακή Αλληλεγγύη είχε ένα πολύ δυνατό επιτελείο εκπαιδευτών. Επικεφαλής ήταν ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ITF για την Ευρώπη, κ. Vitor Cabral. Το επιτελείο του το αποτελούσαν η έμπειρη εκπαιδεύτρια και προπονήτρια των junior αποστολών στα Grand Slams για την ITF κα. Vanja Stuhli, που πραγματοποίησε τα 3 Play Tennis, καθώς και ο εκπαιδευτής κ. Garry Purcell από την Ιρλανδία ως  υπεύθυνος ανάπτυξης της ITF για τις χώρες του Ειρηνικού Ωκεανού.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το σωματείο μας, να έχει στο δυναμικό του έναν εκ των 24 πρώτων προπονητών, διαπιστευμένων από την ITF στην Ελλάδα. Ευχόμαστε από καρδιάς ο κ. Παπαδόπουλος να συνεχίζει, όπως κάνει τα τελευταία 20 χρόνια στην ΑΕΚ Τρίπολης και όχι μόνο, να μεταλαμπαδεύει σε μικρούς και μεγάλους τις γνώσεις του πάνω στο άθλημα της αντισφαίρισης.

Και εις ανώτερα !

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...