Menu
RSS
Δευτέρα, 07/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Νταρνέλ Μπιλέ | Το «λαβράκι» που έφερε ο Μακελελέ στον ASTERAS AKTOR!

Νταρνέλ Μπιλέ | Το «λαβράκι» που έφερε ο Μακελελέ στον ASTERAS AKTOR!

Ο Αστέρας AKTOR, την ύστατη στιγμή ενισχύθηκε με την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο του παιχνίδι. Ο παίκτης ωστόσο που εντυπωσίασε από την ομάδα του Μακελελέ κόντρα στην Athens Kallithea ήταν ο Νταρνέλ Μπιλέ.

Πρόκειται για Γάλλο φορ με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος όμως αγωνίζεται και ως εξτρέμ.

Ο Μπιλέ πέρασε αλλαγή στο 67΄ στη θέση του Κρέσπι παίζοντας από τα αριστέρα. Αν και μόλις 18 ετών έδειξε έτοιμος να προσφέρει στη νέα του ομάδα, χάρη στην ταχύτητα, αλλά και την τεχνική που διαθέτει, αφού το δεύτερο γκολ προήλθε από δική του ατομική ενέργεια. 

Ο Μπιλέ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σεντ Ετιέν, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά με την Primavera της Μίλαν δίχως όμως να υπογράψει. Επόμενος σταθμός του ήταν η K19 της Λουζιτάνια, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούλιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατέγραψε διεθνείς συμμετοχές και με την Κ18 της εθνικής Γαλλίας, όπου όμως είχε γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς ως άλλος... Ζιντάν έριξε κουτουλιά σε αντίπαλο του κατά την διάρκεια αναμέτρησης με την Πολωνία το 2022.

Ο Νταρνέλ Μπιλέ ανήκει στο ίδιο μανατζερικό γραφείο με τον Κλοντ Μακελελέ, με τον τελευταίο να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το αγωνιστικό προφιλ του νεαρού επιθετικού. 

Ο προπονητής του Αστέρα AKTOR επέμενε για την απόκτηση του συμπατριώτη του και φάινεται να δικαιώνεται, αφού τα πρώτα δείγματα ήταν εντυπωσιακά.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...