Menu
RSS
Παρασκευή, 04/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Κλειστό Γήπεδο Λεωνιδίου (εικόνες)

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Κλειστό Γήπεδο Λεωνιδίου (εικόνες)
Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024

 

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 τα παιδιά του Γυμνασίου Λεωνιδίου παραβρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και παρακολούθησαν μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στο μπάσκετ.
Το παρών έδωσαν ο Προπονητής του Α.Σ. Λεωνιδίου κος Βαγγέλης Λαλογιάννης και ο κος Νίκος Παπαγιάννης, προπονητής κλιμακίων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), οι οποίοι και μίλησαν για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στους μαθητές, παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του μπάσκετ, και στη συνέχεια παρακολούθησαν τους μαθητές να παίζουν τρεις εναντίον τριών (3 on 3).
Μιά ξεχωριστή μέρα, με πολύτιμα μηνύματα γύρω από τον αθλητισμό, το ομαδικό πνεύμα, τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση, την πειθαρχία, και την συνεργασία που απαιτεί ένα ομαδικό άθλημα όπως το μπάσκετ και πάνω απο όλα τα οφέλη που φυσικής δραστηριότητας και της σωματικής άσκησης στην υγεία και στο σώμα των παιδιών.
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το Γυμνάσιο Λεωνιδίου, τους εκπαιδευτικούς και τους προπονητές για την συνεργασία και να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας των παιδιών, να τα παροτρύνουμε, ο καθένας από την δική του πλευρά, να συνεχίσουν την ενασχόληση με το αγαπημένο τους άθλημα.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...