Menu
RSS
Τετάρτη, 02/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Η πρόταση για το πρόγραμμα προπονήσεων στα γήπεδα Παναρκαδικού, Φιλικών, Τεγέας και Λεβιδίου

Η πρόταση για το πρόγραμμα προπονήσεων στα γήπεδα Παναρκαδικού, Φιλικών, Τεγέας και Λεβιδίου

Την πρόταση της δημοτικής αρχής για το πρόγραμμα προπονήσεων, ανά ημέρα, ώρα και ανά ομάδα, για τα δημοτικά γήπεδο ποδοσφαίρου φέρνει στη δημοσιότητα το "Καλημέρα Αρκαδία". Η πρόταση θα τεθεί προς έγκριση σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο για να εφαρμοστεί.

Από τα προγράμματα προπονήσεων, προκύπτει μια νέα επιβάρυνση του γηπέδου Φιλικών, στο οποίο πέρα από τις ώρες κοινού, θα προπονούνται 10 ομάδες! Είναι σαφές ότι πρέπει να υπάρξει περαιτέρω ισορροπία επιβάρυνσης με τα άλλα γήπεδα, διότι σε διαφορετική περίπτωση το γήπεδο Φιλικών θα ξαναδιαλυθεί...

Αντίθετα στο γήπεδο Παναρκαδικού, πέρα από την ίδια την ιστορική ομάδα, θα προπονούνται μόνο η Ελπίδα και το παιδικό του Μαντινειακού.

Άγνωστο παραμένει ως σήμερα αν έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση με την απόφαση να παίζουν κι άλλες ομάδες στο γήπεδο Παναρκαδικού, γεγονός που εξ αρχής βρήκε αντίθετη την διοίκηση της ιστορικής ομάδας. Αν δηλαδή θα γίνει αποδεκτή η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ή θα επιμείνει η διοίκηση της ομάδας στο ότι το γήπεδο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από τον Παναρκαδικό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποσαφηνιστεί από την ίδια την ομάδα.

Αναλυτικά ... 

gipedopanarkaikougipedofilikvngipedotegeasgipedolevidiou

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...