Menu
RSS
Τετάρτη, 18/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις | Ο αγώνας μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες του Βασίλη Κουτρούμανου!

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις | Ο αγώνας μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες του Βασίλη Κουτρούμανου!

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα ο παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός είχε συντονιστεί  σε ώρα Ελλάδας για την εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, Τον Αγώνα ,την σούπερ ειδική στον ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ τον τερματισμό και τις απονομές τού 10ου γύρου του WRC. Ο  οποίος αγώνας μετέφερε εικόνες από 15 ειδικές διαδρομές σε 150 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Ο ιστορικός ελληνικός αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA θα ξεκίνησε επίσημα την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 19:00, με την Τελετή Έναρξης να λαμβάνει χώρα εμπρός από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, όπου και το επίκεντρο της διοργάνωσης.

Εβδομήντα δύο πληρώματα  πέρασαν  από τη ράμπα της εκκίνησης. Αμέσως μετά  η  σκηνή υποδέχθηκε την Έλενα Παπαρίζου, για μία συναυλία που θα σήμαινε και την εορταστική έναρξη του αγώνα!

Σημειώνεται ότι από το πρωί της Παρασκευής όλη η δράση από τα ελληνικά βουνά προβάλλονταν  χιλιόμετρο προς χιλιόμετρο, μέσω της συνδρομητικής online υπηρεσίας του WRC, “Rally TV” αλλά και της COSMOTE TV, που ως αποκλειστικός broadcaster του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA,  μετέδωσε και τις 15 ειδικές διαδρομές του E.K.O Ράλλυ Ακρόπολις 2024, παράλληλα με διαρκή κάλυψη του αγώνα μέσα από το COSMOTE SPORT 5HD.

Τόσο τα δύο παραπάνω, όσο και η ΕΡΤ3, συνδέθηκαν  και πάλι ζωντανά με τον αγώνα, αυτήν τη φορά από τη Μαλακάσα, για τη μετάδοση της ΕΚΟ Super Special Stage (21:05), το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 .Τα φώτα  στράφηκαν στη μήκους 1,97 χλμ. υπερ ειδική διαδρομή που έφερε τα πληρώματα απέναντι από το χρονόμετρο και εμπρός από τους θεατές που βρέθηκαν  στο χώρο του Σ.Ε.Α. Σείριος γι’ αυτήν τη διαφορετική εικόνα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με την οποία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό σκέλος της ημέρας.

Ταυτόχρονα, η εξέλιξη του αγώνα, παράλληλα με συνεντεύξεις και διαρκείς εκπομπές μεταδίδονταν από το επίσημο ραδιόφωνο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το LamiaFM-1 (96.2), που βρίσκονταν στο Service Park με τους δημοσιογράφους Γιάννη Σταυρόπουλο και Νίκο Τσάδαρη,  

PHOTOS KOUTROUMANOS VASSILIOS 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΈΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ WRC 2024v

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...