Menu
RSS
Τρίτη, 17/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκη με Λάσκαρη και Κάρδαρη για τον ASTERAS B' AKTOR

Νίκη με Λάσκαρη και Κάρδαρη για τον ASTERAS B' AKTOR

Η ομάδα Β' του ASTERAS AKTOR επικράτησε με 2-0 του Παναιγιάλειου, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Για την ομάδα μας τα γκολ σημείωσαν ο Λάσκαρης και ο Κάρδαρης.

Στο πρώτο ημίχρονο η καλύτερη στιγμή ήταν το διαγώνιο σουτ του Τουρκοχωρίτη το οποίο έφυγε λίγο άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ASTERAS B' AKTOR απείλησε αρχικά με τον Κάρδαρη και στη συνέχεια με τον Κάλα και τελικά σκόραρε δύο γκολ μέσα σε διάστημα δύο λεπτών. 

Στο 55' ο Ρουμελιώτης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λάσκαρης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 56' ο Ρουμελιώτης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Κωστέας την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας τον φιλοξενούμενων απέκρουσε δύσκολα και στην επαναφορά ο Κάρδαρης με σουτ στην κίνηση διαόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 58' το σουτ του Κωστέα έφυγε άουτ. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ASTERAS B' AKTOR

Αρχοντακάκης (46' Κακαδιάρης, 76' Κωτσιόπουλος), Κάρδαρης (62' Παπαδημητρίου), Seif, Γρομητσάρης (46' Λάσκαρης), Τουρκοχωρίτης (46' Κάλα), Ρουμελιώτης (66' Busaj), Προύντζος (46' Μπουλούλης), Sampaio, Τουρούκης (46' Νούλας), Κεδίκογλου, Μπατζώνης (46' Κωστέας)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...