Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενός λεπτού σιγή και λευκά τριαντάφυλλα στη φωτογραφία του Στέλιου Αργυρόπουλου στο φιλικό "Αετός Δάρα - Δημητσάνα" (εικόνες)

Ενός λεπτού σιγή και λευκά τριαντάφυλλα στη φωτογραφία του Στέλιου Αργυρόπουλου στο φιλικό "Αετός Δάρα - Δημητσάνα" (εικόνες)
Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Λεβιδίου ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Αετού Δάρα και της Δημητσάνας, στη μνήμη του Στέλιου Αργυρόπουλου.
Πριν την έναρξη του αγώνα πραγμτοποιήθηκε μια σεμνή τελετή μνήμης για τον αδικοχαμένο Στέλιο, κατά την οποία οι παίκτες και των δύο ομάδων κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και εναπόθεσαν λευκά τριαντάφυλλα στη φωτογραφία του. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη και στην κερκίδα που χειροκρότησε τη στάση των παικτών του Αετού και κυρίως της Δημητσάνας.
Η φιλική αναμέτρηση ήταν δυναμική και οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Η ομάδα της Δημητσάνας άνοιξε το σκορ με γκολ του Θοδωρή Μπούτα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια καλή φάση και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Η ομάδα του Αετού μείωσε το σκορ με τον Γιώργο Φιλόπουλο, που ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 2-1 υπέρ του Αετού Δάρα διαμόρφωσε ο Δημήτρης Τσάμης, σφραγίζοντας την νίκη της ομάδος.

Θοδωρής Τσάμης

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...