Menu
RSS
Τετάρτη, 18/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΕΚ Τρίπολης | Πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο (εικόνες - βίντεο)

ΑΕΚ Τρίπολης | Πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο (εικόνες - βίντεο)

Το απόγευμα της Δευτέρας (02/09) διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών. Με καλό κλίμα και αισιοδοξία η «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν δουλειά υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο παρουσία έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας κ. Κώστας Μανδρώνης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Γιώργος Λαγός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Αναστόπουλος, αλλά και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Στέφανος Χατζόπουλος και Ρένος Πετρόπουλος (ο τελευταίος με την ιδιότητα και του μέλους της οικογένειας της ΑΕΚ Τρίπολης μεταξύ άλλων και ως υπεύθυνος επικοινωνίας της β’ ομάδας). Επίσης παρόντες και τα μέλη του συλλόγου κ.κ. Παναγιώτης Πιτερός και Γεώργιος Συνοδινός.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας κ. Μανδρώνης και ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Λαγός, εκφράζοντας τις ευχές τους για καλή σεζόν στο σύλλογο και την παράλληλα στήριξη τους τόσο στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα όσο και στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Μετά το τέλος του καθιερωμένου αγιασμού δεν έλλειψαν και οι εκτελέσεις πέναλτι για το καλό της σεζόν, μεταξύ άλλων και από το Δήμαρχο Τρίπολης ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον πολύ καλό τερματοφύλακα της ΑΕΚ Τρίπολης.

[

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...