Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανιώνιος - ASTERAS B' AKTOR 2-3

Πανιώνιος - ASTERAS B' AKTOR 2-3

Ο ASTERAS B' AKTOR επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας του Πανιωνίου, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ASTERAS B' AKTOR πήρε νωρίς το προβάδισμα, στο 21', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωστέα. Οι γηπεδούχοι, όμως, ισοφάρισαν στο στο 27' με σκόρερ τον Στουπή. Στο 44', ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Γραμματικάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Γροντή, διατηρώντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε με ευκαιρία, με την κεφαλιά του Τουρκοχωρίτη, που έφυγε έξω. Επίσης στο 55' δεν βρήκε στόχο η κεφαλιά του Okoh και στο 59' το δυνατό σουτ του Κεδίκογλου. Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε για τον ASTERAS B' AKTOR, στο 60', με τον Ketu. 

Οι γηπεδούχοι, όμως, βρήκαν για δεύτερη φορά την ισοφάριση, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κολοβού. Τελικά, ο ASTERAS B' AKTOR πήρε τη νίκη με 3-2, μετά από προσπάθεια του Τουρούκη στο 77', που κατέληξε σε αυτογόλ του Γκίνι. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ TOY ΑΣΤΕΡΑΣ Β' ΑΚΤΟΡ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Γραμματικάκης, Κάρδαρης, Bushaj, Γρομητσάρης, Grozdanic, Sampaio, Dettler, Προύντζος, Κωστέας, Τουρκοχωρίτης, Okoh

Έπαιξαν και οι: Σγουρής, Μπουλούλης, Ketu, Κεδίκογλου, Λάσκαρης, Καραγλάνης, Ρουμελιώτης, Νούλας, Μπατζώνης, Τουρούκης, Παπαδημητρίου

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...