Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ASTERAS AKTOR | Έξαλλοι με τον ορισμό Σιδηρόπουλου – Δεν ξεχνούν τις “σφαγές” – Σκέψεις ακόμα και να μην «κατέβει» η ομάδα στο ΟΑΚΑ!

ASTERAS AKTOR | Έξαλλοι με τον ορισμό Σιδηρόπουλου – Δεν ξεχνούν τις “σφαγές” – Σκέψεις ακόμα και να μην «κατέβει» η ομάδα στο ΟΑΚΑ!

Απίστευτη οργή επικρατεί στις τάξεις του ASTERAS AKTOR με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ στην Αθήνα.

Κανείς στην ομάδα της Τρίπολης δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το ματς, όταν στο πρόσφατο παρελθόν ήταν εκείνος που «έσφαξε» με τα σφυρίγματά του τον Αστέρα.

Τον Οκτώβριο του 2023, ο Αστέρας – που δεν μιλά συχνά για τη διαιτησία- είχε εκδώσει μια ανακοίνωση λέγοντας μετά από ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ … «Σήμερα τον απολαύσαμε να διδάσκει το πώς με κίτρινες και κόκκινες κάρτες μπορεί να διαμορφώνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα, χωρίς καθόλου να κουραστούν οι 22 ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στο γήπεδο.»

Και δεν είναι μόνο εκείνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και άλλες σφαγές με τον ίδιο διαιτητή παλαιότερα.

Στον ASTERAS AKTOR είναι οργισμένοι και σκέφτονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και να μην κατέβει στο ματς με τον ΠΑΟ.

Απόφαση δεν έχει ληφθεί, όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 10:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας είχε δώσει υπόμνημα στην ΚΕΔ ο Αστέρας ότι δεν επιθυμεί τον συγκεκριμένο διαιτητή να τον διαιτητεύει στα παιχνίδια του που και αυτο βάσει κανονισμών δεν υφίσταται αλλά τέλος πάντων θα ηταν ενα αίτημα .Τώρα αυτά που λέγονται είναι νάχαμε να λέγαμε !!

  • GA/TA
    GA/TA Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΕΙ ??

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...