Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Hellas Verona - ASTERAS AKTOR 1-0 | Μεγάλες ευκαιρίες έχασε για να ισοφαρίσει η ομάδα της Τρίπολης!

Hellas Verona - ASTERAS AKTOR 1-0 | Μεγάλες ευκαιρίες έχασε για να ισοφαρίσει η ομάδα της Τρίπολης!

Ο ASTERAS AKTOR γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Hellas Verona σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στην Ιταλία. Η ομάδα μας είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει απέναντι στην ιταλική ομάδα της Serie A. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ASTERAS AKTOR απείλησε με το διαγώνιο σουτ του Ζουγλή στο 30' το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η Hellas Verona πήρε το προβάδισμα στο 37' με κεφαλιά του Serdar. Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με μια εντυπωσιακή επέμβαση του Τσιντώτα στο 41'. 

Ο ASTERAS AKTOR είχε σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48' ο Ζουγλής πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας των Ιταλών απέκρουσε, ενώ το ίδιο κατάφερε να κάνει και στη φάση του 59' και στο σουτ του Palacios. Στο 63' το σουτ του Bartolo πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 83' την ίδια τύχη είχε το σουτ που επιχείρησε ο ίδιος παίκτης. Στα τελευταία λεπτά ο ASTERAS AKTOR πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρει. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιντώτας (61' Παπαδόπουλος), Garcia (61' Alho), Alvarez (61' Χουχούμης), Grozdanic (61' Castano), Alagbe (61' Τριανταφυλλόπουλος) Redzic (46' Goss, 68' Mumo), Τζανδάρης (61' Yablonski), Τζίμας (46' Faraj, 68' Καλτσάς), Ζουγλής (61' Regis), Palacios (61' Bartolo), Μάντζης (46' Adam)

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...