Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο ΕΟΣ Τρίπολης στο 9ο Tripolis Rock Festival (εικόνες)

Ο ΕΟΣ Τρίπολης στο 9ο Tripolis Rock Festival (εικόνες)

 

Το 9ο Tripolis rock festival τελείωσε αφήνοντας πίσω του τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο που ήρθε για να παρακολουθήσει τις μπάντες και να δει την έκθεση φωτογραφίας. Πολλοί όμως δεν ήρθαν μόνο για αυτά. Οι μικροί μας φίλοι έρχονταν σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ στο περίπτερο του ΕΟΣ Τρίπολης, ακόμα και αφού είχε βραδιάσει, για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην ισορροπία, στον ιμάντα ισορροπίας (slackline) που είχαμε στήσει σε δύο δέντρα του πάρκου του Πνευματικού Κέντρου και στην παραμονή τους στο μονόζυγο από λαβές αναρρίχησης (fingerboard). 6 από αυτά τα παιδιά κέρδισαν 1 μήνα μαθήματα αναρρίχησης στην τεχνητή πίστα τους συλλόγου μας, στον μικρό διαγωνισμό που έτρεχε το διήμερο του φεστιβάλ. 

Εντυπωσιαστήκαμε όταν κάποιοι μεγαλύτερης ηλικίας μας εμπιστεύτηκαν ότι ήρθαν μόνο και μόνο για να δοκιμάσουν την ισορροπία τους στο slackline.

Εκτός από τις παραπάνω δραστηριότητες, ήρθε κόσμος στο περίπτερο του ΕΟΣ Τρίπολης που ενδιαφέρθηκε να μάθει για τις δράσεις μας παίρνοντας τα φυλλάδια με το πρόγραμμα του συλλόγου και για τη δραστηριοποίησή μας στον αγώνα εναντίον της εγκατάστασης των ΑΠΕ στο Μαίναλο. Κάποιοι άλλοι στήριξαν την προσπάθεια που κάνουμε για τη διοργάνωση του 1ου φεστιβάλ αναρρίχησης στη Νεστάνη στις 4-5-6 Οκτωβρίου, παίρνοντας ένα μπλουζάκι Nestani climb.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του 9ου Tripolis rock festival για το ανοιχτό κάλεσμα που έκαναν και μας έδωσαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις δράσεις μας.

Ακολουθούν φωτογραφίες με στιγμές από από την παρουσία του ΕΟΣ Τρίπολης στο φεστιβάλ.

 http://www.eostripolis.gr/

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...