Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

ASTERAS AKTOR | Φιλική τριάρα στον Παναιτωλικό - Faraj, Τζίμας και Αγγελάκης οι σκόρερ

ASTERAS AKTOR | Φιλική τριάρα στον Παναιτωλικό - Faraj, Τζίμας και Αγγελάκης οι σκόρερ
Ο ASTERAS AKTOR επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Faraj, Τζίμας και Αγγελάκης οι σκόρερ για την ομάδα μας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ASTERAS AKTOR πήρε νωρίς το προβάδισμα, μετά από ωραία συνεργασία του Palacios με τον Alho από τα δεξιά και σουτ του Faraj μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Majdevac.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ASTERAS AKTOR σημείωσε δύο ακόμη γκολ. Στο 57' ο Bartolo έκανε την σέντρα, ο Garcia με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Τζίμας από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας. Στο 62' μετά από ωραία προσπάθεια του Τζίμα και σουτ που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο Αγγελάκης με προβολή έκανε το 3-1. 

Νωρίτερα στο 60' ο Bartolo αστόχησε από κοντά, ενώ δεν βρήκαν στόχο και τα σουτ που επιχείρησε ο Regis στο 75' και στο 76'. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Τσιντώτας, Alho, Alvarez, Τριανταφυλλόπουλος, Castano, Τζανδάρης, Mumo, Καλτσάς, Faraj, Palacios, Μάντζης

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπαδόπουλος, Garcia, Χουχούμης, Yablonski, Grozdanic, Alagbe (69’ Προύντζος), Goss (69’ Redzic), Τζίμας, Ζουγλής (69’ Regis), Αγγελάκης (69’ Adam)

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...