Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημήτρης Μποροβήλος: "Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι ο Αστέρας για 18η διαδοχική σεζόν θα βρίσκεται στην Super League"

Δημήτρης Μποροβήλος: "Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι ο Αστέρας για 18η διαδοχική σεζόν θα βρίσκεται στην Super League"

Ευχές του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου για τις ημέρες του Πάσχα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αγαπητοί φίλοι του ΑΣΤΕΡΑ, 

Εκ μέρους των ιδιοκτητών, κ. Δημήτρη Μπάκου και κ. Γιάννη Καϋμενάκη, της διοίκησης και σύσσωμης της οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ, εκφράζω τις πιο θερμές ευχές για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα σε εσάς και τις οικογένειές σας. 

Εύχομαι η σπουδαία γιορτή της Χριστιανοσύνης να αποτελέσει το φως στις ψυχές των ανθρώπων για μια κοινωνία με ειρήνη και αλληλεγγύη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εξακολουθεί να βαδίζει σε μονοπάτια ασφάλειας και μάλιστα, στα πιο υψηλά σκαλοπάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλα τα τμήματα του συλλόγου μας, η αντρική ομάδα, η γυναικεία ομάδα και οι ομάδες των Ακαδημιών μας, συνεχίζουν να προσφέρουν αθλητικές επιτυχίες στον νομό μας και να αποτελούν παράδειγμα παιδείας, ήθους και αγωνιστικότητας. 

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι η ομάδα μας για 18η διαδοχική σεζόν θα βρίσκεται στην Super League, αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις ιστορικές επιτυχίες της γυναικείας ομάδας στην πρώτη της συμμετοχή στην Α' Εθνική και ασφαλώς αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στα Τμήματα Υποδομής και η οποία διακρίνεται με τα "αστεράκια" που συνεχώς γεμίζουν το πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ταυτόχρονα, όμως, αισθανόμαστε την ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τον ΑΣΤΕΡΑ μας. 

Χρόνια Πολλά!

Καλή Ανάσταση!

Καλό Πάσχα!

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσάς παιδάκι μου σας φτύνει ο κόσμος και νομίζετε ότι βρέχει. Για ποιό λόγο είσαστε υπερήφανοι κύριέ μου; Επειδή καταφέρατε να μείνετε στην κατηγορία; Και τι περιμένετε τώρα, να σας απονείμουμε τα εύσημα που πόνεσαν τα μάτια μας να σας βλέπουμε να σέρνεστε στα πλέι άουτ και να δίνετε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο; Και τι έγινε δηλαδή που θα είσαστε για 18η χρονιά στη Σούπερ Λιγκ; Ό,τι καλό είχε χτίσει η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, έχετε αρχίσει να το καταστρέφετε και πλέον απομακρύνετε τον κόσμο από το γήπεδο, δεν το βλέπετε; Καλά σας λέει κι ένας άλλος σχολιαστής. Ο μοναδικός σας στόχος δηλαδή είναι να τα κουτσοβολεύετε να μένετε στην κατηγορία και τίποτε άλλο; Μέχρι εκεί;Έτσι συμπεριφέρεστε σ' αυτούς τους λιγοστούς πλέον εναπομείναντες ρομαντικους βλάκες που σας ακολουθούν; Θα έπρεπε να είχατε και λίγο ντροπή

  • τριπολη
    τριπολη Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπερήφανοι για "τα χάλια τη ομάδας"; Το ότι παρέμεινε στην κατηγορία είναι μάλλον επιτυχία; Αρα δεν έχει βλέψεις ο Αστερας για κάτι καλύτερο...Κατά τα άλλα θέλετε να σας πούμε "μπράβο" ή θέλετε να γεμίζει το γήπεδο;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης να αισθάνεστε υπερήφανοι και για το ότι καταφέρατε να διώξετε ένα σωρό κόσμο από το γήπεδο με τα καμώματά σας στα πλέι άουτ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...