Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες και η ομάδα του (ΑΕΛ) τον έδιωξε!

Πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες και η ομάδα του (ΑΕΛ) τον έδιωξε!

Στο πλευρό του Κώστα Θεοδωρόπουλου (τρατοφύλακας του Αστέρα την περίοδο 2014-2016) στέκεται ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), καθώς ο παίκτης, που είναι μεταξύ των πληγέντων της κακοκαιρίας στη Λάρισα, ενημερώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ ότι δεν είναι στα πλάνα της.

Ο έμπειρος πορτιέρο προ ημερών αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι, αλλά και εκείνο της αδερφής του, τα οποία βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης.

Την ίδια στιγμή μάλιστα και ενώ βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Φεβρουάριο, η ΠΑΕ ΑΕΛ τού δείχνει την πόρτα της εξόδου, κατηγορώντας τον για αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ αναφέρει:

«Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής.

Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης».

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΝΤΗ

Να είσαι ο αρχηγός της ομάδας της πόλης σου.
Να έχεις υποστεί ρήξη χιαστών και να βρίσκεσαι στο δυσβάσταχτο στάδιο της αποθεραπείας.
Να έχει πλημμυρίσει το πατρικό σου, το σπίτι της αδερφής σου, οι ζημιές να είναι τεράστιες, κόποι μιας ζωής βουτηγμένοι στο νερό και στη λάσπη, η ψυχολογία σου να είναι στον πάτο και μαζί με όλα αυτά η ομάδα σου να σου προτείνει την λύση του συμβολαίου σου με τους δικούς της όρους και με την μεταγραφική περίοδο στη λήξη της.
Και επειδή όπως είναι φυσικό εσύ αρνείσαι, η διοίκηση της ομάδας βγαίνει δημόσια και σε λέει τουρίστα και παλαίμαχο. Στη συνέχεια δέχονται μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο για την συμπεριφορά τους, βάζουν την δικηγόρο τους να σε "πιέσει" να κάνεις δήλωση γραμμένη από τα χεράκια τους για να κοπάσει το κράξιμο κι εσύ όπως είναι λογικό δεν το δέχεσαι. Το αποτέλεσμα; Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει..
Την Δευτέρα προβάλλεται το "ΧΑΟΣ"... Δυστυχώς το "ΧΑΟΣ" συνεχίζεται..
Με τον Κώστα ✊️

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...