3η η Παπαγιαννοπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Πάτρα

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Αρβανίτη θα ήθελαν να συγχαρούν την αθλήτρια του ομίλου τένις Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο τουρνουά της ΑΕΤ Νίκης Πατρών.
Ήταν το Ε3 τουρνουά της 11ης εβδομάδας από την ΕΦΟΑ, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΑΕΤ Νίκης Πατρών. Η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης ξεκίνησε από το no 4 της κατάταξης και στο αγωνιστικό κομμάτι επικράτησε της Μαρίνου από την Ζάκυνθο, στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ. Στον δεύτερο γύρο αντίπαλός της, της οποίας και επικράτησε με 2-0 σετ, ήταν η Κόικα από τον ΑΟ Σικυώνας Κιάτου. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης η Παπαγιαννοπούλου αντιμετώπισε την Τσαρμποπούλου από τον ΑΟΑ Πατρών, όπου δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-0 σετ. Για την ιστορία η Τσαρμποπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά.
Για μια ακόμη φορά ο όμιλος συγχαίρει την αθλήτρια Παπαγιαννοπούλου και της εύχεται ολόψυχα καλή αγωνιστική συνέχεια.
Σχετικά Άρθρα
- Πάσχα στην Τρίπολη | Οι ευχές του δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Κατσίρη (vd)
- Πασχαλινές ευχές από το Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης Γιώργο Βέρρο (vd)
- Γιορτή της Αγάπης στο Λεωνίδιο με αερόστατα, τσακώνικους χορούς και κεράσματα! (vd)
- ΔΕΗ Ανανεώσιμες | Έλαβε άδεια εγκατάστασης για το mega φωτοβολταϊκό των 490 MW στη Μεγαλόπολη
- Ελένη Καρούντζου: "Στην Τρίπολη το μοναδικό παραδοσιακό Πάσχα στην Πελοπόννησο που γίνεται τα τελευταία 80 χρόνια" (vd)